Menú

11 de des. 2020

Pastís de moniato, albergínia i patata al forn




Aquest és d’aquells plats que faig sovint a casa, per la facilitat, per la rapidesa, es fa al forn i no cal preocupar-se’n massa i per la versatilitat. Es pot fer com entrant, o com acompanyament d’un altre plat. I també per aprofitar restes de verdures de la setmana.

 

Dificultat

Fàcil

Temps

1h

Cost per ració

0,40€

 

Ingredients per unes 4 persones:  3 moniatos, 3 patates, 1 albergínia, formatge (mozarel.la va molt bé), oli, pebre, sal, i herbes a gust (provençals, romaní, ...)

 

 

1)     Primer de tot tallo l’albergínia a mitges llunes i les poso a macerar amb aigua i sal en un bol

2)    Pelo i tallo el moniato i les patates a rodanxes.

3)    Pinto una safata amb oli d’oliva

4)    Poso una capa de patates, una altra d’albergínies i una altra de moniatos tot salpebrant, un raig d’oli i espolsant-hi herbes al gust.

5)    Faig un parell de capes i a sobre de tot hi poso el formatge, avui he fet servir unes llenques de mozarel·la però pots usar formatge ratllat del tipus que més t’agradi.

6)    Ho poso al forn uns 40 minuts a uns 150 grau. Vigilo que no es cremi. Punxo per veure el punt de cocció de les verdures i aturo el forn.

 

Bon profit!





















1 comentari:

  1. Ahir el vaig fer i ha quedat boníssim. Recepta ràpida i que agrada a tothom. Molta salut!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!