Aquest és d’aquells plats que faig sovint a casa, per la facilitat, per la rapidesa, es fa al forn i no cal preocupar-se’n massa i per la versatilitat. Es pot fer com entrant, o com acompanyament d’un altre plat. I també per aprofitar restes de verdures de la setmana.
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
1h |
Cost per ració |
0,40€ |
Ingredients per unes 4 persones: 3 moniatos, 3 patates, 1 albergínia, formatge
(mozarel.la va molt bé), oli, pebre, sal, i herbes a gust (provençals, romaní,
...)
1) Primer
de tot tallo l’albergínia a mitges llunes i les poso a macerar amb aigua i sal
en un bol
2) Pelo
i tallo el moniato i les patates a rodanxes.
3) Pinto
una safata amb oli d’oliva
4) Poso
una capa de patates, una altra d’albergínies i una altra de moniatos tot
salpebrant, un raig d’oli i espolsant-hi herbes al gust.
5) Faig
un parell de capes i a sobre de tot hi poso el formatge, avui he fet servir
unes llenques de mozarel·la però pots usar formatge ratllat del tipus que més t’agradi.
6) Ho
poso al forn uns 40 minuts a uns 150 grau. Vigilo que no es cremi. Punxo per
veure el punt de cocció de les verdures i aturo el forn.
Bon profit!
Ahir el vaig fer i ha quedat boníssim. Recepta ràpida i que agrada a tothom. Molta salut!
ResponElimina