Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
1 hora
|
Cost per ració
|
3€
|
Ingredients per unes 4/5 persones:
1) Primer
de tot trituro la ceba i el porro i els sofregeixo en oli en una cassola
2) En
una altra paella fregeixo els calamars a foc fort (a sota us explico un truquet)
3) Afegeixo
els calamars a la cassola on sofregeixo porro i ceba i aboco un raig de vi blanc
si cal.
4) Afegeixo
el bitxo tallat ben petit però també es pot fer en 2 o 3 peces per poder-les
treure després
5) Fregeixo
les gambes i les afegeixo.
6) Ho
vaig fregint tot vigilant que estigui ben hidratat perquè no s’enganxi.
7) Bullo
els espaguetis, els escorro i els aboco a la cassola. Un parell de minuts perquè
tots els ingredients s’impregnin. I serveixo a taula
Bon profit!
Truquet de l’Elena: mentre fregeixo els calamars afegeixo vi blanc
per tal que no s’enganxin i a més a més aconsegueixo que la paella es netegi.
Després tot el vi l’aprofito per abocar a la cassola.
![]() |
ingredients |
![]() |
pico |
![]() |
fregeixo els calamars |
![]() |
bitxo |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!