Menú

20 de des. 2019

Espaguetis amb calamars i gambes




Dificultat
Mitjana
Temps
1 hora
Cost per ració
3€

Ingredients per unes 4/5 persones:  

1)     Primer de tot trituro la ceba i el porro i els sofregeixo en oli en una cassola
2)    En una altra paella fregeixo els calamars a foc fort (a sota us explico un truquet)
3)    Afegeixo els calamars a la cassola on sofregeixo porro i ceba i aboco un raig de vi blanc si cal.
4)    Afegeixo el bitxo tallat ben petit però també es pot fer en 2 o 3 peces per poder-les treure després
5)    Fregeixo les gambes i les afegeixo.
6)    Ho vaig fregint tot vigilant que estigui ben hidratat perquè no s’enganxi.
7)    Bullo els espaguetis, els escorro i els aboco a la cassola. Un parell de minuts perquè tots els ingredients s’impregnin. I serveixo a taula

Bon profit!
Truquet de l’Elena:  mentre fregeixo els calamars afegeixo vi blanc per tal que no s’enganxin i a més a més aconsegueixo que la paella es netegi. Després tot el vi l’aprofito per abocar a la cassola.

ingredients


pico




fregeixo els calamars





bitxo










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!