Menú

1 de nov. 2019

Verdures al forn amb romaní en 4 passes



Dificultat
Molt fàcil
Temps de preparació
1h’


Temps de forn
15’
Cost per ració
1€

Ingredients per unes 4 persones: unes branques de romaní,  4 patates,  1 ceba mitjana, 1 albergínia, 1 pebrot vermell, un parell de tomàquets... i totes les verdures que tingueu per la nevera, oli d’oliva, sal i pebre. La idea és aprofitar aquelles verdures que han quedat per la nevera i no sabem què fer-ne.  Avui per casa són les verdures que he trobat però podeu improvisar.

1)     Primer de tot netejo les verdures. No he de fer grans explicacions perquè és una recepta tan fàcil que no cal. La idea és tenir totes les verdures netes i tallades a una mida i gruix similar. La patata recomano fer-la a rodanxes, així com l’albergínia i la resta pot ser a rodanxes o a tires, al vostre gust.
2)    Un cop les tenim pinto amb oli d’oliva un motlle per al forn i col·loco totes les verdures fent capes salpebrant i raig d’oli.
3)    I poso branquetes de romaní per aromatitzar-ho tot i ja està.
4)    Al forn durant uns 30 minuts a uns 170 graus.

Un consell: aquí el temps de cocció el marca la patata que és la que ens podria quedar crua, per tant, si la patata és ok, la resta serà correcte.


Bon profit!






els ingredients





vaig fent capes de verdures


ja tenim totes les verdures colocades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!