Dificultat
|
Molt fàcil
|
Temps de preparació
|
15'
|
Temps de forn
|
1h
|
Cost per ració
|
1€
|
Ingredients per unes 4 persones: unes
branques de romaní, 4 patates, 1 ceba mitjana, 1 albergínia, 1 pebrot vermell,
un parell de tomàquets... i totes les verdures que tingueu per la nevera, oli
d’oliva, sal i pebre. La idea és aprofitar aquelles verdures que han quedat per
la nevera i no sabem què fer-ne. Avui
per casa són les verdures que he trobat però podeu improvisar.
1) Primer
de tot netejo les verdures. No he de fer grans explicacions perquè és una
recepta tan fàcil que no cal. La idea és tenir totes les verdures netes i
tallades a una mida i gruix similar. La patata recomano fer-la a rodanxes, així
com l’albergínia i la resta pot ser a rodanxes o a tires, al vostre gust.
2) Un
cop les tenim pinto amb oli d’oliva un motlle per al forn i col·loco totes les
verdures fent capes salpebrant i raig d’oli.
3) I
poso branquetes de romaní per aromatitzar-ho tot i ja està.
4) Al
forn durant uns 30 minuts a uns 170 graus.
Un consell: aquí el temps de cocció el
marca la patata que és la que ens podria quedar crua, per tant, si la patata és
ok, la resta serà correcte.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
vaig fent capes de verdures |
![]() |
ja tenim totes les verdures colocades |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!