31 de jul. 2020

Allioli vegà de pastanaga


Dificultat

Mitjana

Temps preparació

30’

Cost per ració

0,20€

 Aquesta maionesa o allioli és genial per acompanyar una bona ensaladilla russa o per acompanyar unes verdures a la brasa o unes bones torrades. No porta ou i això la fa totalment vegana. Espero que t’agradi, el seu color resulta fabulós i el seu sabor és impressionant.

Us adjunto l'enllaç de l'ensaladilla que és un plat molt fresc, fàcil i nutritiu d'estiu:

ensaladilla-de-casa de jucuines

 Ingredients per 2 pots (unes 8 racions): 3 pastanagues mitjanes, 2 dents d’all, un bon raig d’oli d’oliva, sal, el suc de mitja llimona i gingebre en pols.

 

1)Primer de tot, pelo i tallo les pastanagues i les coc fins que siguin toves (uns 20 minuts). Les deixo refredar. Mentre, tallo ben petits els alls, extrec el suc de la llimona.

2)Ja tinc tots els ingredients preparats.

3)En un vas llarg poso les pastanagues i les passo pel turmix.

4)Afegeixo la resta d’ingredients, els alls, sal, i passo pel turmix i vaig afegint amb un petit raig d’oli mentre continuo batent amb el turmix fins que aconsegueixi la cremositat que vull.

5)Al final avui hi he donat un toc diferent afegint gingebre en pols (però també van bé altres espècies com per ex. el comí, escull-ne només una.

 

Bon profit !



els ingredients



coc les pastanagues


tot preparat per muntar l'allioli


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!