30 de març 2020

macarrons amb alls tendres, albergínia i carbassó





Dificultat
Fàcil
Temps
40 minuts
Cost per ració
0,40€
  
És un plat molt sa, amb verdures i el toc de l’alfàbrega que l’omple de frescor. I si hi poses un bitxo li dones un toc picant i alegre.

Ingredients per unes 4/5 persones:  mig quilo de pasta: macarrons, un manat d’alls tendres, una albergínia, un carbassó, una ceba mitjana, un manat d’alfàbrega fresca, una cullera gran d’orenga molta,  oli d’oliva, sal, pebre negre.

1)     Primer de tot pelo i tallo les verdures a daus petits i les reservo.
2)    En una cassola baixa i ampla i amb oli d’oliva i un bitxo, hi aboco els alls tendres i la ceba i els coc uns minuts.
3)    Quan estan mig cuits hi afegeixo l’albergínia i el carbassó i deixo coure entre 10 i 15 minuts mirant que tinguin suficient oli per estar hidratats.
4)    Mentre es fan les verdures coc la pasta just 2 o 3 minuts abans que estigui al dente, l’escorro i
5)    Afegeixo la pasta a la cassola i acabo de coure uns 2 minuts més amb orenga i alfàbrega fresca.
6)    Serveixo amb pebre negre i si es vol amb formatge parmesà ratllat.

Bon profit!


els ingredients

tallar les verdures





salar l'albergínia

sofregir alls tendres i ceba



afegir carbassó i albergínia



l'alfàbrega



sofregir una estona


2 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!