Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
40 minuts
|
Cost per ració
|
0,40€
|
És un plat molt sa, amb verdures i el toc de l’alfàbrega que l’omple
de frescor. I si hi poses un bitxo li dones un toc picant i alegre.
Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de pasta: macarrons, un manat d’alls
tendres, una albergínia, un carbassó, una ceba mitjana, un manat d’alfàbrega
fresca, una cullera gran d’orenga molta,
oli d’oliva, sal, pebre negre.
1) Primer
de tot pelo i tallo les verdures a daus petits i les reservo.
2) En
una cassola baixa i ampla i amb oli d’oliva i un bitxo, hi aboco els alls
tendres i la ceba i els coc uns minuts.
3) Quan
estan mig cuits hi afegeixo l’albergínia i el carbassó i deixo coure entre 10 i
15 minuts mirant que tinguin suficient oli per estar hidratats.
4) Mentre
es fan les verdures coc la pasta just 2 o 3 minuts abans que estigui al dente,
l’escorro i
5) Afegeixo
la pasta a la cassola i acabo de coure uns 2 minuts més amb orenga i alfàbrega fresca.
6) Serveixo
amb pebre negre i si es vol amb formatge parmesà ratllat.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
tallar les verdures |
![]() |
salar l'albergínia |
![]() |
sofregir alls tendres i ceba |
![]() |
afegir carbassó i albergínia |
![]() |
l'alfàbrega |
![]() |
sofregir una estona |
Qué rico!
ResponEliminaEstà deliciós! Molt bona idea això del monogràfic pasta en aquests moments.
ResponElimina