Macarrons amb salmó i nata
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
4,50€ |
Un plat que es fa en una mitja horeta i que resulta espectacular, els macarrons coberts d'una crema deliciosa i els daus de salmó fan un plat que enamora.
1.
Primer de tot, mesuro els ingredients.
2.
Poso en una olla amb força aigua a bullir i quan
arrenca el bull, afegeixo els macarrons i un polsim de sal i els coc durant el
temps que posa a l’envàs. Aproximadament uns 8 minuts.
3.
Mentrestant, pico la ceba
4.
En una cassola fonda amb oli calent afegeixo la ceba i
la coc uns minuts fins que canvia de color
5.
Afegeixo el vi blanc i deixo coure una estoneta (15’ o
més) fins que estigui força evaporat
6.
Afegeixo el salmó a daus (prèviament espolsat amb
orenga), remeno, tot a foc lent millor
7.
Afegeixo el tomàquet triturat, remeno bé, salpebro, i
deixo coure uns 10 minuts aproximadament.
8.
Afegeixo la crema de llet o nata líquida, remeno.
9.
I seguidament afegeixo els macarrons cuits, deixo coure
un minut i ja està llest per servir a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!