Menú

31 de gen. 2025

Macarrons amb salmó i nata



Macarrons amb salmó i nata

 

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

4,50€

 

Un plat que es fa en una mitja horeta i que resulta espectacular, els macarrons coberts d'una crema deliciosa i els daus de salmó fan un plat que enamora.

 Ingredients per unes 4 persones:  400 grams de macarrons, 300ml de vi blanc, 300 grams de tomàquet triturat, 4 talls de salmó, oli d’oliva, sal, pebre negre, orenga, uns 500ml de nata líquida (per cuinar o per muntar, les dues van bé), 1 ceba gran.

  

1.       Primer de tot, mesuro els ingredients.

2.       Poso en una olla amb força aigua a bullir i quan arrenca el bull, afegeixo els macarrons i un polsim de sal i els coc durant el temps que posa a l’envàs. Aproximadament uns 8 minuts.

3.       Mentrestant, pico la ceba

4.       En una cassola fonda amb oli calent afegeixo la ceba i la coc uns minuts fins que canvia de color

5.       Afegeixo el vi blanc i deixo coure una estoneta (15’ o més) fins que estigui força evaporat

6.       Afegeixo el salmó a daus (prèviament espolsat amb orenga), remeno, tot a foc lent millor

7.       Afegeixo el tomàquet triturat, remeno bé, salpebro, i deixo coure uns 10 minuts aproximadament.

8.       Afegeixo la crema de llet o nata líquida, remeno.

9.       I seguidament afegeixo els macarrons cuits, deixo coure un minut i ja està llest per servir a taula.

 

 

Bon profit!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!