Macarrons al pesto de carbassó i all
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1h. |
Cost per ració |
0,90€ |
Un plat de pasta fàcil, econòmic i molt
gustós.
Ingredients per unes 4 persones: 400 grams de macarrons, 3 carbassons, 1 cabeça
d’alls, 2 cebes, un ram d’alfàbrega fresca, sal, pebre negre, oli d’oli .
Opcional: parmesà ratllat (si no ho vols totalment vegà) i uns pinyons
1.
Primer de tot, poso el forn a escalfar a uns 190
graus.
2.
Netejo i tallo a daus els carbassons.a Els col·loco en
una safata per anar al forn.
3.
Tallo la cabeça d’alls per la meitat
(longitudinalment, de manera que tots els grans quedin al descobert) Mira les
fotos.
4.
Afegeixo les dues meitats de la cabeça d’alls tallada
a la safata junt amb els daus de carbassó.
5.
Afegeixo les cebes pelades i tallades a daus.
6.
Coc uns 25 minuts al forn
7.
Mentrestant poso a bullir aigua en una olla.
8.
En un bol poso els daus de carbassó i la part de dins
dels alls escalivats, hi afegeixo les fulles d’alfàbrega, sal, pebre negre i un
raig d’oli d’oliva. Ho trituro tot bé.
9.
Bullo els macarrons al dente (habitualment uns vuit
minuts, però mira les indicacions de la bossa)
10.
Poso aquesta salsa en una cassola al foc un minut i
afegeixo els macarrons cuits.
11.
Barrejo tot bé i serveixo a taula.
Opcional:
12.
Qui vulgui, s’hi pot afegir formatge parmesà ratllat
per sobre. A vegades, torro uns pinyons per afegir-los.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!