Menú

24 de set. 2021

Amanida freda de patata i alvocat amb vinagreta de julivert

 



Amanida de patata i alvocat amb vinagreta de julivert


Dificultat

Fàcil

Temps

1 hora

Cost per ració

0,90€


Ingredients per unes 4 persones:  



  1. 4 patates grans, 2 cebes tendres, 1 alvocat gran, 100 grams de julivert, oli d’oliva, sal, vinagre.

  2. Coc les patates amb pell i tot fins que estiguin fetes per dins (punxo i veig si està cuita). Jo poso les patates en una olla cobertes amb aigua, al foc, i quan arrenca el bull calculo uns 25 minuts i vaig mirant cóm estan.

  3. Les trec, escorro i deixo refredar

  4. Faig una vinagreta picant el julivert i passant-lo pel turmix junt amb oli d’oliva, sal i vinagre (al gust) 

  5. En un bol poso les cebes tallades a tires fines i l'alvocat a trossos, ho barrejo amb la vinagreta.

  6. Munto el plat amb les patates a rodanxes de base, salpebrades i a sobre la barreja de ceba, alvocat i vinagreta.

  7. Poso a la nevera i serveixo fred


Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!