Menú

15 de març 2019

gelatina de taronja natural


Dificultat
Fàcil
Temps de preparació
30’
Temps de repòs
3/4h
Cost per ració

Ingredients per unes 8 unitats:  8 taronges grans (per obtenir mig litre de suc de taronja), 6 fulles de gelatina neutra, 2 cullerades de sucre i aigua freda i 2 mandarines.

1)     Primer de tot posem les fulles de gelatina en aigua freda perquè s’hidratin durant uns 15 minuts com a mínim
2)    Fem el suc de taronja. Separem els grills de les mandarines.
3)    El posem a escalfar i abans que bulli l’aparto del foc, hi afegeixo un parell de cullerades de sucre i
4)    Afegeixo les fulles de gelatina ben escorregudes una a una i remeno bé fins que s’integri en el suc de taronja
5)    Aboco en un motlle i hi poso un grill de mandarina. Deixo reposar i a la nevera unes hores fins que qualli.

Bon profit!



ingredients

hidratar la gelatina

escalfar el suc de taronja



separar els grills de mandarina



afegir la gelatina al suc calent



omplim els motlles i deixem refredar

a la nevera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!