divendres, 12 d’abril de 2019

espaguetis de carbassó amb tomàquet i feta




Dificultat
Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
1,40€

Ingredients per unes 4/5 persones:  4 carbassons, 2 grans d’all, 70 grams de formatge tipus feta o similar, tomàquets tipus cherrie o uns 3 tomàquets de branca, una mica d’alfàbrega, oli d’oliva, sal, pebre i uns pinyons.

1)     Primer de tot netejo bé els carbassons sota l’aigua, i passant un drap net i asseco bé. Tallo la punta i poso un carbassó en el espiralizador (eina per taller les verdures) per tal de tallar-lo i fer espaguetis. Els vaig col·locant en un bol fins que acabo amb tots els carbassons. Mira bé que hagi una quantitat òptima, a vegades per 4 persones amb 6 carbassons ja n’hi ha prou, tot dependrà de la mida.
2)    En una paella gran un raig d’oli a escalfar junt amb 2 dents d’all (sempre aromatitzen l’oli). Hi aboco els espaguetis de carbassó i els sofregeixo durant un parell de minuts a foc mig tot remenant.
3)    Hi afegeixo un grapat de pinyons i continuo barrejant.
4)    Afegeixo el formatge feta tallat a petits daus i barrejo bé
5)    Trec del foc i afegeixo els tomàquets tallats a petits daus o si són cherries tallats per la meitat o a quarts (depèn de la mida) i unes fulles d’alfàbrega.
6)    Rectifico de sal i pebre i oli d’oliva i serveixo calents.

Bon profit!


ingredients


ja tenim els espaguetis


tallem els ingredients restants

saltegem



afegim feta i alfábrega











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!