Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
20’
|
Cost per ració
|
1,40€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 4 carbassons, 2 grans d’all, 70 grams de
formatge tipus feta o similar, tomàquets tipus cherrie o uns 3 tomàquets de
branca, una mica d’alfàbrega, oli d’oliva, sal, pebre i uns pinyons.
1) Primer
de tot netejo bé els carbassons sota l’aigua, i passant un drap net i asseco
bé. Tallo la punta i poso un carbassó en el espiralizador (eina per taller les
verdures) per tal de tallar-lo i fer espaguetis. Els vaig col·locant en un bol
fins que acabo amb tots els carbassons. Mira bé que hagi una quantitat òptima,
a vegades per 4 persones amb 6 carbassons ja n’hi ha prou, tot dependrà de la
mida.
2) En
una paella gran un raig d’oli a escalfar junt amb 2 dents d’all (sempre
aromatitzen l’oli). Hi aboco els espaguetis de carbassó i els sofregeixo durant
un parell de minuts a foc mig tot remenant.
3) Hi
afegeixo un grapat de pinyons i continuo barrejant.
4) Afegeixo
el formatge feta tallat a petits daus i barrejo bé
5) Trec
del foc i afegeixo els tomàquets tallats a petits daus o si són cherries
tallats per la meitat o a quarts (depèn de la mida) i unes fulles d’alfàbrega.
6) Rectifico
de sal i pebre i oli d’oliva i serveixo calents.
Bon profit!
![]() |
ingredients |
![]() |
ja tenim els espaguetis |
![]() |
tallem els ingredients restants |
![]() |
saltegem |
![]() |
afegim feta i alfábrega |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!