Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació Temps de cocció |
15’ 30’ |
Cost per ració |
0,30€ |
Ingredients per unes 6/8 persones: 2 gots de farina, 1 got de sucre moreno, 1 sobre de llevat, 4 pastanagues mitjanes, 1 taronja, un raig d'oli de girasol.
1) Primer
de tot mesuro tots els ingredients. Avui faig servir gots però també va bé les
tasses de cafè amb llet. L’avantatge avui és que no ens cal balança de cuina.
2) En
un bol tamiso la farina i el llevat.
3) Hi
afegeixo el sucre i barrejo
4) Afegeixo
les pastanagues ratllades i el suc de taronja i treballo amb una llengua
pastissera. Al principi costa una mica però a poc a poc aconsegueixo una
textura homogènia, enganxosa i amb tots els ingredients barrejats. Jo també hi afegeixo un petit raig d'oli que li dona més cremositat.
5) Hi
aboco (avui en tenia però no és necessari) unes perles de xocolata negra (apte
per vegans, o sigui sense ingredients d’origen animal)
6) Poso
en el forn dins un motlle amb paper de forn durant uns 30’ a uns 150 graus
(això dependrà de la potència del forn, el meu és molt potent)
7) Trec
del forn, espero que es refredi i trec del motlle
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!