Menú

3 de juny 2022

pastís vegà de pastanaga amb perles de xocolata negra

 


Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

Temps de cocció

15’

30’

Cost per ració

0,30€

 

Ingredients per unes 6/8 persones:  2 gots de farina, 1 got de sucre moreno, 1 sobre de llevat, 4 pastanagues mitjanes, 1 taronja, un raig d'oli de girasol.  

1)     Primer de tot mesuro tots els ingredients. Avui faig servir gots però també va bé les tasses de cafè amb llet. L’avantatge avui és que no ens cal balança de cuina.

2)    En un bol tamiso la farina i el llevat.

3)    Hi afegeixo el sucre i barrejo

4)    Afegeixo les pastanagues ratllades i el suc de taronja i treballo amb una llengua pastissera. Al principi costa una mica però a poc a poc aconsegueixo una textura homogènia, enganxosa i amb tots els ingredients barrejats. Jo també hi afegeixo un petit raig d'oli que li dona més cremositat.

5)    Hi aboco (avui en tenia però no és necessari) unes perles de xocolata negra (apte per vegans, o sigui sense ingredients d’origen animal)

6)    Poso en el forn dins un motlle amb paper de forn durant uns 30’ a uns 150 graus (això dependrà de la potència del forn, el meu és molt potent)

7)    Trec del forn, espero que es refredi i trec del motlle

 

Bon profit!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!