Menú

5 de jul. 2024

Amanida de burrata i tomàquets aromatitzats

 


Amanida de tomàquets aromatitzats i burrata

  

Dificultat

Mitjana

Temps

15’

Cost per ració

1,70€

 

Una amanida ràpida de fer i que és molt bona.

 Ingredients per unes 3 persones:  3 tomàquets de la tipologia blaus, un formatge burrata mitjanet o gran, oli d’oliva, sal, 4 dents d’all, unes branquetes de farigola.

  

1.       Primer de tot netejo els tomàquets i els obro. Avui els he obert horitzontalment, i després els he tallat en triangles.

2.       En una cassola amb un raig d’oli d’oliva he posat els grans d’all pelats, la branqueta de farigola i ho coc a foc lent uns minutets fins que l’all és daurat. Aturo el foc i deixo tapat que acabi d’aromatitzar-se

3.       Asseco bé la burrata amb paper de cuina, i amb els dits l’obro i la poso de base en un plat pla

4.       Col·loco els triangles de tomàquet amb sal (va molt bé les escates de sal si en tens), pebre negre al gust i ho rego amb l’oli aromatitzat colat.

5.       Serveixo a taula.

 

 

Bon profit!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!