Menú

14 de juny 2024

Cassola de vedella amb verdures

 


Cassola de vedella amb verdures

  

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

2,20€

 Un guisat ràpid de fer. Es pot acompanyar d’un arròs basmati o unes patates al forn.

 

Ingredients per unes 6 persones:  800 grams de vedella (bistec o llata), 1 ceba, 2 pebrots vermells, 1 pebrot verd, 1 bròcoli, 4 grans d’all, oli d’oliva, sal, pebre negre, salsa de soja, oli de sèsam, 1 cullerada de maizena, vinagre de poma

  

1.       Primer de tot, netejo les verdures i les tallo a tires.

2.       Tallo la vedella a tires

3.       En una cassola amb oli fregeixo les tires de vedella salpebrades i les aparto

4.       A la mateixa cassola, afegeixo els grans d’all picat, i afegeixo la ceba, els pebrots i el bròcoli tallat. Ho coc uns 5 minuts a foc mig.

5.       En un bol barrejo salsa de soja, oli de sèsam, vinagre i la maizena i...

6.       Ho afegeixo a les verdures

7.       Afegeixo les tires de vedella.

8.       Tapo i deixo coure uns minuts.

 

 

Bon profit!


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!