Menú

13 de gen. 2023

Croquetes d'albergínia i soja VEGANES



Croquetes d’albergínia i soja veganes

  

Dificultat

Mitjana

temps de preparació

1 hora

Cost per ració (4 croquetes)

0,40€

   Unes croquetes molt saboroses, sense cap ingredient d'origen animal, i senzilles. Ah! I per pocs diners!! 

Ingredients per unes 50 croquetes:

4 albergínies, 2 cebes, 150 g soja texturitzada, 300ml aigua O brou vegetal, farina, pa ratllat, sal, pebre, oli d'oliva, salsa de soja, un bitxo i una branca de romaní.

 

1.       Primer de tot , hidrato la soja amb aigua calenta. Poso la mateixa quantitat de soja i una mica més.

2.       Després, netejo les albergínies, les tallo pel mig i faig tall dins fent quadradets perquè pugui després treure’ls fàcilment.

3.       Coc al forn les albergínies junt amb una cabeça d’all sense pelar durant uns vint minuts a uns 180 graus.

4.       Pico les cebes i les coc en una cassola amb oli d’oliva i un bitxo.

5.       Ara trec tota la carn de l’albergínia, i tallo un xic la cabeça i extrec tots els alls cuits. Ho passo tot pel turmix.

6.       A la cassola amb la ceba ja cuita afegeixo la soja hidratada i la crema d’albergínia. Ho coc tot uns deu minuts a foc mig i salpebro al gust.

7.       Ara afegeixo farina fins que obtinc una massa espessa i homogènia.

8.       Deixo descansar la massa i quan és freda la poso en una mànega pastissera o en un bol tapat tota una nit.

9.       L’endemà faig les formes de les croquetes, les arrebosso amb pa ratlla i ja les tinc llestes per fregir amb abundant oli calent o bé per congelar.

 

Bon profit!































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!