Croquetes d’albergínia i soja veganes
Dificultat |
Mitjana |
temps de preparació |
1 hora |
Cost per ració (4 croquetes) |
0,40€ |
Unes croquetes molt saboroses, sense cap ingredient d'origen animal, i senzilles. Ah! I per pocs diners!!
Ingredients per unes 50 croquetes:
4 albergínies, 2 cebes, 150 g soja texturitzada, 300ml aigua O brou
vegetal, farina, pa ratllat, sal, pebre, oli d'oliva, salsa de soja, un bitxo i
una branca de romaní.
1. Primer de tot , hidrato
la soja amb aigua calenta. Poso la mateixa quantitat de soja i una mica més.
2. Després, netejo les
albergínies, les tallo pel mig i faig tall dins fent quadradets perquè pugui
després treure’ls fàcilment.
3. Coc al forn les
albergínies junt amb una cabeça d’all sense pelar durant uns vint minuts a uns
180 graus.
4. Pico les cebes i les coc
en una cassola amb oli d’oliva i un bitxo.
5. Ara trec tota la carn de
l’albergínia, i tallo un xic la cabeça i extrec tots els alls cuits. Ho passo
tot pel turmix.
6. A la cassola amb la ceba
ja cuita afegeixo la soja hidratada i la crema d’albergínia. Ho coc tot uns deu
minuts a foc mig i salpebro al gust.
7. Ara afegeixo farina fins
que obtinc una massa espessa i homogènia.
8. Deixo descansar la massa
i quan és freda la poso en una mànega pastissera o en un bol tapat tota una
nit.
9. L’endemà faig les formes
de les croquetes, les arrebosso amb pa ratlla i ja les tinc llestes per fregir
amb abundant oli calent o bé per congelar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!