Menú

18 de març 2022

Sopa d'all de casa



Dificultat

Fàcil

Temps

20’

Cost per ració

0,30€

Ingredients per unes 4 persones:  mitja cabeça d’alls (5 o 6 dents d’all),

mig litre de brou de verdures, 3 o 4 llesques de pa sec (de dia o dies abans),

 un grapat d’ametlles crues, oli d’oliva, sal,

pebre vermell i pebre vermell picant (una culleradeta de cafè en total).




1.     Primer de tot, pelo els alls i els lamino, tallo el pa a daus petits

2.     lamino les ametlles

3.     Poso  en una olla un raig d’oli d’oliva a escalfar i hi aboco els alls laminats i seguidament els daus de pa. Quan siguin rossos hi afegeixo els pebres vermells i sal.

4.     Aboco el brou vegetal i quan arrenqui el bull hi afegeixo les ametlles laminades i serveixo a taula.


Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!