Menú

4 d’oct. 2019

albergínies farcides de verdures






Dificultat
Mitjana
Temps de preparació
1h
Temps de cocció
20’
Cost per ració
1,40€

Ingredients per unes 4 persones:  4 albergínies, 1 ceba gran, 3 tomàquets madurs, 2 pastanagues, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 1 carbassó, uns 250 grams de mongeta verda. Oli d’oliva, sal i pebre. Coriandre mòlt.

1)     Primer de tot, netejo les verdures. Totes.
2)    Tallo les albergínies per la meitat i les buido de dins. La carn de l’albergínia la col·loco en un bol i salpebro. Amb la carcassa el que faig és salar-la i deixar-la reposar una bona estona perquè vagi traient el líquid de dins (aigua).
3)    Tallo totes les verdures a daus ben petits.
4)    En aquest bol hi afegeixo les verdures tallades a daus.
5)    En una paella grandeta fregeixo les verdures començant per la ceba  (com sempre), i a vaig afegint els ingredients tal qual, a poc a poc: els pebrots, la pastanaga, la mongeta verda, el tomàquet i el carbassó. Salpebro al gust i remeno. Amaneixo amb coriandre i torno a remenar.
6)    Mentre estic coent les verdures del farcit buido el líquid de l’albergínia i l’asseco amb un paper de cuina.
7)    Col·loco les carcasses d’albergínia damunt una safata amb paper de forn i les farceixo de les verdures .
8)    Al forn durant uns 30 minuts a uns 180 graus (jo en el meu forn ho he fet a 160 graus a uns 20 minuts ja que és molt potent). Vigileu no es cremi.



Bon profit!




buido les albergínies i deixo suar


tallo totes les verdures a daus petits

vaig fregint, primer la ceba...

els pebrots



salpebro



trec l'aigua de les carcasses

farceixo

i al forn

ja ho tenim


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!