Dificultat
|
Mitjana
|
Temps de preparació
|
1h
|
Temps de cocció
|
20’
|
Cost per ració
|
1,40€
|
Ingredients per unes 4 persones: 4 albergínies, 1 ceba gran, 3 tomàquets
madurs, 2 pastanagues, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 1 carbassó, uns 250
grams de mongeta verda. Oli d’oliva, sal i pebre. Coriandre mòlt.
1) Primer
de tot, netejo les verdures. Totes.
2) Tallo
les albergínies per la meitat i les buido de dins. La carn de l’albergínia la
col·loco en un bol i salpebro. Amb la carcassa el que faig és salar-la i
deixar-la reposar una bona estona perquè vagi traient el líquid de dins
(aigua).
3) Tallo
totes les verdures a daus ben petits.
4) En
aquest bol hi afegeixo les verdures tallades a daus.
5) En
una paella grandeta fregeixo les verdures començant per la ceba (com sempre), i a vaig afegint els
ingredients tal qual, a poc a poc: els pebrots, la pastanaga, la mongeta verda,
el tomàquet i el carbassó. Salpebro al gust i remeno. Amaneixo amb coriandre i
torno a remenar.
6) Mentre
estic coent les verdures del farcit buido el líquid de l’albergínia i l’asseco
amb un paper de cuina.
7) Col·loco
les carcasses d’albergínia damunt una safata amb paper de forn i les farceixo
de les verdures .
8) Al
forn durant uns 30 minuts a uns 180 graus (jo en el meu forn ho he fet a 160
graus a uns 20 minuts ja que és molt potent). Vigileu no es cremi.
Bon profit!
![]() |
buido les albergínies i deixo suar |
![]() |
tallo totes les verdures a daus petits |
![]() |
vaig fregint, primer la ceba... |
![]() |
els pebrots |
![]() |
salpebro |
![]() |
trec l'aigua de les carcasses |
![]() |
farceixo |
![]() |
i al forn |
![]() |
ja ho tenim |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!