Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1 hora
|
Cost per ració
|
0,80€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 carbassó, 3 patates mitjanes, 3 pastanagues,
un grapat de mongeta verda, un got de pèsols, 6 ous, 1 cullerada de farina, un
polsim de llevat en pols, un grapat de julivert picat, 3 grans d’all, oli d’oliva,
sal i pebre negre
1) Primer
de tot netejo les verdures i les tallo a daus petits.
2) Poso
les verdures en una cassola amb oli d’oliva i les sofregeixo un xic, després hi
aboco aigua just que les cobreixi i ho coc uns 15 minuts.
3) Les
poso a escórrer una bona estona. Això és molt important, no pot quedar gens d'aigua a les verdures.
4) En
un bol gran bato els ous, hi afegeixo la farina i el llevat i el julivert trinxat.
5) Afegeixo
les verdures al bol
6) Omplo
un motlle i el poso al forn a coure uns 20’ a uns 160 graus.
Es
pot menjar calent, tebi o fred.
Bon profit!
![]() |
ingredients (al final no hi vaig posar el brócoli) |
![]() |
les verdures a daus |
![]() |
sofregeixo uns minuts |
![]() |
cobreixo amb aigua |
![]() |
bato els ous i afegeixo la farina |
![]() |
i el julivert |
![]() |
ho barrejo tot bé i salpebro al gust |
![]() |
al forn |
![]() |
ja el tenim fet ! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!