Menú

24 de gen. 2020

pastís de verdures fàcil al forn





Dificultat
Fàcil
Temps
1 hora
Cost per ració
0,80€

Ingredients per unes 4/5 persones:  1 carbassó, 3 patates mitjanes, 3 pastanagues, un grapat de mongeta verda, un got de pèsols, 6 ous, 1 cullerada de farina, un polsim de llevat en pols, un grapat de julivert picat, 3 grans d’all, oli d’oliva, sal i pebre negre

1)     Primer de tot netejo les verdures i les tallo a daus petits.
2)    Poso les verdures en una cassola amb oli d’oliva i les sofregeixo un xic, després hi aboco aigua just que les cobreixi i ho coc uns 15 minuts.
3)    Les poso a escórrer una bona estona. Això és molt important, no pot quedar gens d'aigua a les verdures.
4)    En un bol gran bato els ous, hi afegeixo la farina i el llevat i el julivert trinxat.
5)    Afegeixo les verdures al bol
6)    Omplo un motlle i el poso al forn a coure uns 20’ a uns 160 graus.

Es pot menjar calent, tebi o fred.

Bon profit!




ingredients (al final no hi vaig posar el brócoli)


les verdures a daus

sofregeixo uns minuts 


cobreixo amb aigua


bato els ous i afegeixo la farina

i el julivert

ho barrejo tot bé i salpebro al gust


al forn

ja el tenim fet !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!