Menú

26 de març 2021

Aletes de pollastre amb marinat d'herbes


 


Dificultat

Fàcil

Temps de marinat

Temps de cocció

8 hores

45’

Cost per ració

0,90€

 

Ingredients per unes 3/4 persones:  1kg d’aletes de pollastre (jo demano que me les tallin per la meitat) I pel marinat: el suc d’una llimona, 1 culleradeta de farigola, romaní, pebrot vermell, comí. Mig got d’oli d’oliva, sal i pebre negre. 3 dents d’all.

 

1)    Primer de tot faig el marinat, pico les dents d’all i poso totes les espècies i herbes dins un pot i xinxollo bé perquè es barregi

2)    Disposo les aletes en un taper ample i baixet, unes al costat de les altres i aboco el marinat per tot arreu. Tapo i deixo reposar almenys 2 hores (millor unes 8/12 hores). Un consell, posa un paper de forn al voltant perquè així es recull millor el marinat. I tot resulta més fàcil.

3)    Passat aquest temps les trec i  les poso una al costat de l’altra en una safata per al forn (a sota amb paper de forn o bé directament amb una safata de vidre. Les pinto amb el marinat i...

4)    Al forn durant 45 minuts a uns 180 graus aproximadament. Miro i quan estan rosses ja les trec. Cada forn funciona amb una intensitat diferent.

 

Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!