Dificultat |
Fàcil |
Temps de marinat Temps de cocció |
8 hores 45’ |
Cost per ració |
0,90€ |
Ingredients per unes 3/4 persones: 1kg d’aletes de pollastre (jo demano que me
les tallin per la meitat) I pel marinat: el suc d’una llimona, 1 culleradeta de
farigola, romaní, pebrot vermell, comí. Mig got d’oli d’oliva, sal i pebre
negre. 3 dents d’all.
1) Primer
de tot faig el marinat, pico les dents d’all i poso totes les espècies i herbes
dins un pot i xinxollo bé perquè es barregi
2) Disposo
les aletes en un taper ample i baixet, unes al costat de les altres i aboco el
marinat per tot arreu. Tapo i deixo reposar almenys 2 hores (millor unes 8/12
hores). Un consell, posa un paper de forn al voltant perquè així es recull millor el marinat. I tot resulta més fàcil.
3) Passat
aquest temps les trec i les poso una al
costat de l’altra en una safata per al forn (a sota amb paper de forn o bé directament amb una safata de vidre. Les pinto amb el marinat i...
4) Al
forn durant 45 minuts a uns 180 graus aproximadament. Miro i quan estan rosses
ja les trec. Cada forn funciona amb una intensitat diferent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!