Menú

22 de des. 2023

torró vegà de nata i nous

 



Dificultat

Fàcil

Temps

20’

Cost per rajola

Cost per ració

2,50€

0,50€

 

Ingredients per una rajola:  150 grams de farina d’ametlla, 100 grams de sucre, 40 grams de nous i 4 o 5 peces més per decorar, i 75 ml. De nata vegetal (per ex. crema de soja).

 

1)    Primer de tot mesuro els ingredients

2)    En una olla poso la crema de soja a bullir i aboco el sucre i remeno bé fins que es disolgui. Ho treballo a foc lent

3)    Poso en un bol l’ametlla en pols junt amb les nous ben trinxades.

4)    Aboco la crema de soja i remeno bé. Jo ho treballo amb una llengua pastissera.

5)    Quan tot està ben integrat, ho poso en un taper folrat amb paper de forn, i vaig donant la forma exercint pressió perquè quedi una massa ben compacta.

6)    Ho tapo, hi poso algun pes a sobre i a la nevera a reposar almenys unes s vuit hores.

7)    El trec  el decoro amb unes nous per sobre.

 

Bon profit!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!