Menú

26 de set. 2025

Canelons freds de marisc i peix

 



Canelons freds de marisc i peix

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació:

Temps de repòs farcit

2 hores

2 hores

Cost per ració

5€

 

Uns canelons d’estiu, frescos, lleugers i amb el toc de festa que tenen els canelons. Pots farcir-los dels peixos o mariscs que més t’agradin.

 

Ingredients per unes 4 persones: 20 plaques de pasta, 3 patates cuites, 6 palets de surimi, 12 gambes vermelles, 12 llagostins cuits (més 4 per la decoració), mig quilo de lluç, un manat de cibulet.

Per decorar: maionesa, cibulet i uns llagostins cuits pelats

  

1.       Primer de tot, fregeixo les gambes, les pelo i les reservo.

2.       Faig una salsa americana amb els caps de les gambes, un raig d’oli i una mica d’aigua i al foc uns 15 minuts. Colo.

3.       Fregeixo el lluç, el deixo refredar, trec les espines i la pell i faig a bocins.

4.       Pico tot ben petit (surimi, gambes, llagostins, ...)

5.       Aixafo les patates sense la pell i barrejo la resta d’ingredients del farcit junt amb la salsa americana. Rectifico de sal i pebre.

6.       Poso el farcit en mànega pastissera i a reposar a la nevera un parell d’hores que agafi consistència.

7.       Mentrestant coc les plaques dels canelons uns 12 minuts amb aigua salada bullint, deixo escórrer i estiro amb compte.

8.       Farceixo els canelons i els col·loco en una safata. Cobreixo amb film transparent i a la nevera.

9.       Una hora abans decoro els canelons amb maionesa i cibulet picat i els llagostins de decoració (opcional).

 

 

 

Bon profit!








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!