Menú

14 de febr. 2025

Albergínies en paquets farcides amb tomàquet i mozzarella


Albergínies en paquets farcides  amb tomàquet i mozzarella

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

2 hores

Cost per ració

2€

 

Aquí tens aquests farcellets d’albergínia farcits d’una exquisida mozzarel·la i l’alfàbrega que li dóna un sabor increïble. Aquest plat es pot tenir preparat el dia abans i així el dia de l’àpat només al forn i a menjar.

 

Ingredients per unes 4 persones:  4 albergínies, 3 tomàquets, 2 formatges mozzarel·la, salsa de tomàquet (la faig amb tomàquet, ceba, all i alfàbrega i uso uns 8 tomàquets madurs, una ceba, 5 grans d’all i un grapat d’alfàbrega), formatge parmesà

  

1.       Primer de tot, netejo les verdures.

2.       Faig la salsa de tomàquet, com? Tallo la ceba i els tomàquets. Poso a fregir la ceba en una paella amb oli d’oliva i quan estigui dauradeta afegeixo l’all picat. Deixo coure uns 3 minuts més i afegeixo els tomàquets tallats a trossos petits. Faig coure tot uns 20 minuts. Passo pel turmix i torno a posar a la paella a coure 5 minuts més. Afegeixo les fulles d’alfàbrega i deixo coure 3 minuts. I ja tenim la salsa de tomàquet.

3.       Tallo les albergínies en làmines a lo llarg i les passo per la planxa. Les aparto.

4.       En un bol poso els tomàquets tallats a mitges làmines o a quarts i en un altre la mozzarel·la.

5.       Quan tinc totes les làmines d’albergínia cuites faig els paquets. Com? Poso les làmines fent una creu, a dins i col·loco tomàquet, mozzarel·la i una fulla d’alfàbrega. Tanco fent un paquet, començo per la làmina de fora (exterior) i després la de dins. Giro i ja tinc el paquet fet.

6.       En una safata per anar al forn col·loco una base de salsa de tomàquet i a sobre els paquets girats, cobreixo amb salsa de tomàquet i formatge ratllat per sobre (el parmesà és una molt bona opció) i a gratinar al forn uns 30’ a unes 180 graus.

 

 

Bon profit!
































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!