Albergínies en paquets farcides amb tomàquet i mozzarella
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
2 hores |
Cost per ració |
2€ |
Aquí tens aquests
farcellets d’albergínia farcits d’una exquisida mozzarel·la i l’alfàbrega que
li dóna un sabor increïble. Aquest plat es pot tenir preparat el dia abans i
així el dia de l’àpat només al forn i a menjar.
Ingredients per unes 4 persones: 4 albergínies, 3 tomàquets, 2 formatges mozzarel·la,
salsa de tomàquet (la faig amb tomàquet, ceba, all i alfàbrega i uso uns 8
tomàquets madurs, una ceba, 5 grans d’all i un grapat d’alfàbrega), formatge
parmesà
1.
Primer de tot, netejo les verdures.
2.
Faig la salsa de tomàquet, com? Tallo la ceba i els
tomàquets. Poso a fregir la ceba en una paella amb oli d’oliva i quan estigui
dauradeta afegeixo l’all picat. Deixo coure uns 3 minuts més i afegeixo els
tomàquets tallats a trossos petits. Faig coure tot uns 20 minuts. Passo pel
turmix i torno a posar a la paella a coure 5 minuts més. Afegeixo les fulles d’alfàbrega
i deixo coure 3 minuts. I ja tenim la salsa de tomàquet.
3.
Tallo les albergínies en làmines a lo llarg i les
passo per la planxa. Les aparto.
4.
En un bol poso els tomàquets tallats a mitges làmines
o a quarts i en un altre la mozzarel·la.
5.
Quan tinc totes les làmines d’albergínia cuites faig
els paquets. Com? Poso les làmines fent una creu, a dins i col·loco tomàquet, mozzarel·la
i una fulla d’alfàbrega. Tanco fent un paquet, començo per la làmina de fora
(exterior) i després la de dins. Giro i ja tinc el paquet fet.
6.
En una safata per anar al forn col·loco una base de
salsa de tomàquet i a sobre els paquets girats, cobreixo amb salsa de tomàquet
i formatge ratllat per sobre (el parmesà és una molt bona opció) i a gratinar
al forn uns 30’ a unes 180 graus.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!