Menú

27 de nov. 2020

estofat vegà amb verdures

 


Dificultat

Mitjana

Temps

2 hores

Cost per ració

2€

 

Ingredients per unes 3/4 persones:  1 peça de seitan (d’uns 300 grams aproximadament), 2 pastanagues, 5 patates mitjanes, 1 ceba, 1 pebrot verd de fregir, 5 tomàquets madurs (per fer-los triturats), i per aromatitzar: oli d’oliva, sal, pebre negre, pebre vermell dolç i una mica de picant, 1 fulla de llorer. I brou vegetal casolà (millor).

 

1)     Primer de tot netejo bé les verdures, els tomàquets escaldats i els trituro, i la resta de verdures tallades  a daus petits. Les patates les tallo escapçades perquè deixin anar tot el midó (com ho faig, doncs en comptes de tallar-les les tallo una mica amb el ganivet i separo)

2)    Tallo el seitan a daus

3)    En una cassola poso les dents d’all amb oli d’oliva. A foc fort i quan estigui tot calent aboco els daus de seitan, els saltejo uns minuts

4)    Afegeixo la ceba i deixo coure 5 minuts.

5)    I en aquest punt ja afegeixo la resta de verdures; el pebrot, les pastanagues i el tomàquet triturat. Aquí salpebro, i aromatitzo amb les herbes i espècies.

6)    Afegeixo les patates, remeno bé i...

7)    Aboco el brou just que cobreixi. Abaixo el foc i coc durant uns 45 minuts a foc lent i tapat. Miro el punt de cocció de les patates i si estan ok ja deixo reposar.

 

Bon profit!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!