Menú

2 de nov. 2018

Pastanagues al forn





Dificultat
fàcil
Temps
1 hora
Cost per ració
1,10€

Ingredients per unes 4/5 persones: 1 albergínia, 2 pebrots vermells, 4 pastanagues, 2 patates, 2 carbassons, 1 ceba gran, 4 dents d’all, unes branques de romaní, oli d’oliva, pebre negre, sal
Podem posar-hi les verdures que ens agradin. 

1)     Primer de tot posem el forn a escalfar
2)    Netegem totes les verdures
3)    Albergínies: pelem i tallem a tires. Posem en un plat i espolsem amb sal i que reposi durant una estona
4)    Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes, les coem amb aigua bullint en un pot durant uns 5 minuts i escorrem.
5)    Tallem la resta de les verdures a tires (ceba, patates, pebrots)
6)    Piquem els alls i el romaní
7)    En una safata per anar al forn posem paper d’estrassa, ruixem amb oli d’oliva i espolsem amb una mica d’alls trinxats i romaní
8)    Hi anem col·locant les verdures barrejades i espolsant-hi all i romaní trinxats.
9)    Posem a coure al forn a dalt i a baix a uns 200 graus durant uns 30 minuts
10)  Servim calent i podem acompanyar d’una salsa romesco per exemple.


Bon profit!



els nostres ingredients


coem les pastanagues


trinxem all i romaní

i tallem a tires la resta de verdures

i anem abocant les verdures tallades 


juguem amb els colors

servim en un bol tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!