Dificultat
|
fàcil
|
Temps
|
1 hora
|
Cost per ració
|
1,10€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 albergínia, 2
pebrots vermells, 4 pastanagues, 2 patates, 2 carbassons, 1 ceba gran, 4 dents
d’all, unes branques de romaní, oli d’oliva, pebre negre, sal
Podem posar-hi les verdures que ens agradin.
1) Primer
de tot posem el forn a escalfar
2) Netegem
totes les verdures
3) Albergínies:
pelem i tallem a tires. Posem en un plat i espolsem amb sal i que reposi durant
una estona
4) Pelem
les pastanagues i les tallem a rodanxes, les coem amb aigua bullint en un pot
durant uns 5 minuts i escorrem.
5) Tallem
la resta de les verdures a tires (ceba, patates, pebrots)
6) Piquem
els alls i el romaní
7) En
una safata per anar al forn posem paper d’estrassa, ruixem amb oli d’oliva i
espolsem amb una mica d’alls trinxats i romaní
8) Hi
anem col·locant les verdures barrejades i espolsant-hi all i romaní trinxats.
9) Posem
a coure al forn a dalt i a baix a uns 200 graus durant uns 30 minuts
10) Servim
calent i podem acompanyar d’una salsa romesco per exemple.
Bon profit!
![]() |
els nostres ingredients |
![]() |
coem les pastanagues |
![]() |
trinxem all i romaní |
![]() |
i tallem a tires la resta de verdures |
![]() |
i anem abocant les verdures tallades |
![]() |
juguem amb els colors |
![]() |
servim en un bol tot |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!