24 de març 2020

espaguetis a l’anxova del Véneto


Dificultat
Mitjana
Temps
20 minuts
Cost per ració
2€

És una salsa molt senzilla de fer i només ens calen un parell d’ingredients estrella: ceba i anxoves. Molt important, escollir unes bones anxoves.

Ingredients per unes 4/5 persones:  mig quilo de pasta: espaguetis, macarrons... , un pot de filet d’anxoves, una ceba mitjana, ’oli d’oliva, sal, pebre negre.

1)     Primer de tot pelo i tallo la ceba a tires fines. La coc en una cassola molt lentament amb un bon raig d’oli d’oliva a foc molt suau. Que es vagi fent a poc a poc. He de vigilar que no li falti hidratació. Si veig que cal, afegeixo aigua, poca, per no passar-nos de quantitat.
2)    Quan la ceba sigui ben cuita hi afegeixo els filets d’anxova. Deixo que es facin i es desfacin.
3)    Mentre es fa la salsa coc la pasta al dente, l’escorro i reservo. Deso un got d’aigua de la cocció apart.
4)    Afegeixo la pasta a la cassola amb l’aigua de cocció que he reservat. I acabo de coure uns 2 minuts més.
5)    Serveixo amb pebre negre

Bon profit!


Ingredients











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!