Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
20 minuts
|
Cost per ració
|
2€
|
És una salsa molt senzilla de fer i només ens calen un parell d’ingredients
estrella: ceba i anxoves. Molt important, escollir unes bones anxoves.
Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de pasta: espaguetis, macarrons... ,
un pot de filet d’anxoves, una ceba mitjana, ’oli d’oliva, sal, pebre negre.
1) Primer
de tot pelo i tallo la ceba a tires fines. La coc en una cassola molt lentament
amb un bon raig d’oli d’oliva a foc molt suau. Que es vagi fent a poc a poc. He
de vigilar que no li falti hidratació. Si veig que cal, afegeixo aigua, poca,
per no passar-nos de quantitat.
2) Quan
la ceba sigui ben cuita hi afegeixo els filets d’anxova. Deixo que es facin i
es desfacin.
3) Mentre
es fa la salsa coc la pasta al dente, l’escorro i reservo. Deso un got d’aigua
de la cocció apart.
4) Afegeixo
la pasta a la cassola amb l’aigua de cocció que he reservat. I acabo de coure
uns 2 minuts més.
5) Serveixo
amb pebre negre
Bon profit!
![]() |
Ingredients |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!