divendres, 8 de febrer de 2019

seitan amb salsa de ceba i patates al romaní






Dificultat
Mitjana
Temps
2h’
Cost per ració
2,30€

Ingredients per unes 2 persones:  1 tros de seitan, 2 cebes, unes branques de romaní, 4 patates mitjanes, oli d'oliva, sal, pebre, un bitxo, brou vegetal.

1)     Primer de tot tallo el seitan a daus o trossos mitjans. Els passo per la paella i reservo.
2)    Després preparo les patates. Poso el forn a uns 170 graus. Netejo  bé les patates i les asseco. Les tallo a daus mitjanets i les col·loco damunt un paper de cuina en una safata i rego amb oli d’oliva, sal i branquetes de romaní. Les poso al forn a coure uns 30 minuts o fins que les vegi daurades
3)    Mentre s’estan fent les patates al romaní tallo les cebes a rodanxes i les poso a coure a foc lent en una paella amb oli d’oliva i 2 dents d’all tallades a làmines i un bitxo picant. Que es facin a foc lent (uns 3 sobre 10 si és foc elèctric) durant uns 30/40 minuts. Anirà fent un canvi de color i quan veiem la ceba de color més daurat ja està a punt
4)    Aleshores hi afegeixo brou de verdures (un parell de gots) i un parell de cullerades de farina. Remeno bé i ho deixo coure uns 15/20 minuts més.
5)    Poso la ceba i brou en un pot fondo (li trec el bitxo) i li passo el turmix fins que quedi una crema homogènia. Aquesta crema la torno a posar a la paella i...
6)    Amb la paella amb la salsa de ceba hi afegeixo el seitan i les patates fetes i ho deixo barrejar i fer durant uns 10 minuts.



Bon profit!


ingredients

les patates al forn

fregir el seitan

tallar les cebes


coure la ceba amb el bitxo i els alls


afegir-hi el brou

i la farina


treure els bitxos


i passar el turmix


afegir-hi el seitan



i les patates

1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!