Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
2h’
|
Cost per ració
|
2,30€
|
Ingredients per unes 2 persones: 1 tros de seitan, 2 cebes, unes branques de romaní, 4 patates mitjanes, oli d'oliva, sal, pebre, un bitxo, brou vegetal.
1) Primer
de tot tallo el seitan a daus o trossos mitjans. Els passo per la paella i
reservo.
2) Després
preparo les patates. Poso el forn a uns 170 graus. Netejo bé les patates i les asseco. Les tallo a daus
mitjanets i les col·loco damunt un paper de cuina en una safata i rego amb oli
d’oliva, sal i branquetes de romaní. Les poso al forn a coure uns 30 minuts o
fins que les vegi daurades
3) Mentre
s’estan fent les patates al romaní tallo les cebes a rodanxes i les poso a
coure a foc lent en una paella amb oli d’oliva i 2 dents d’all tallades a
làmines i un bitxo picant. Que es facin a foc lent (uns 3 sobre 10 si és foc elèctric) durant uns
30/40 minuts. Anirà fent un canvi de color i quan veiem la ceba de color més
daurat ja està a punt
4) Aleshores
hi afegeixo brou de verdures (un parell de gots) i un parell de cullerades de
farina. Remeno bé i ho deixo coure uns 15/20 minuts més.
5) Poso
la ceba i brou en un pot fondo (li trec el bitxo) i li passo el turmix fins que quedi una crema homogènia.
Aquesta crema la torno a posar a la paella i...
6) Amb
la paella amb la salsa de ceba hi afegeixo el seitan i les patates fetes i ho
deixo barrejar i fer durant uns 10 minuts.
Bon profit!
![]() |
ingredients |
![]() |
les patates al forn |
![]() |
fregir el seitan |
![]() |
tallar les cebes |
![]() |
coure la ceba amb el bitxo i els alls |
![]() |
afegir-hi el brou |
![]() |
i la farina |
![]() |
treure els bitxos |
![]() |
i passar el turmix |
![]() |
afegir-hi el seitan |
![]() |
i les patates |
Mmmm, quina bona pinta! 😋
ResponElimina