Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
0,40€
|
Ingredients per unes 4 persones: 500 grams de pasta (espaguetis, o
macarrons...), 1 carbassó gran (uns 400 grams), 1 ceba gran, 250 ml de llet, 50
grams de formatge d’untar, oli, sal, nou moscada. Formatge parmesà ratllat.
1) Primer
de tot netegem les verdures.
2) Piquem
la ceba
3) Piquem
el carbassó (amb pell i tot)
4) Sofregim
la ceba en un cassó amb oli d’oliva calent, hi afegim la crema de carbassó i
deixem coure una estona (10 minuts)
5) Posem
una olla amb aigua a bullir (quantitat molt generosa)
6) Al
cassó de la salsa: hi afegim la llet i el formatge i deixem coure fins que es
redueixi (uns 20 minuts aproximadament) a foc mig o lent
7) En
aquest punt posem la pasta a coure al dente (uns 7 o 8 minuts) a l’olla quan l’aigua
arrenqui el bull. Salem al gust.
8) Salpebrem
entremig i rallem nou moscada directament.
9) Tastem
i rectifiquem de sal si cal.
10) Servim
la pasta escorreguda amb la salsa calenta i formatge parmesà ratllat.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
tallem les verdures |
![]() |
piquem la ceba ben petita |
![]() |
ceba a sofregir |
![]() |
hi afegim la crema de carbassó |
![]() |
crema de llet |
![]() |
formatge d'untar |
![]() |
nou moscada al gust |
![]() |
ja tenim la nova salsa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!