Menú

15 de març 2024

Bunyols de bacallà


Bunyols de bacallà

 

Dificultat

Mitjana

Temps

30’ minuts

Cost per ració

2€

 

Uns bunyols amb tot el sabor del bacallà, són senzills i boníssims.

 

Ingredients per unes 4 persones: 700 grams de bacallà dessalat, 3 grans d'all, un pom de julivert fresc, 90 grams de farina, un ou, 16 grams de llevat (1 sobret), 150 ml de cervesa o aigua amb gas .

 

1.       Primer de tot faig trituro el bacallà amb l’all picat i el julivert trinxat.

2.       Poso en un bol un ou, la farina, el llevat (tamisats), la cervesa i ho bato tot bé.

3.       Afegeixo al bol el triturat de bacallà i ho barrejo tot bé.

4.       Poso força oli d’oliva a escalfar en una paella i quan l’oli és ben calent, vaig abocant boletes de massa agafades amb una cullera.

5.       Faig que es daurin per ambdós costats i serveixo a taula.

 

Bon profit!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!