Menú

9 de juny 2023

Pastís fred de salmó amb pa de motlle

 


Un pastís d'estiu, que no necessita cocció, molt senzill de fer i que podràs portar a qualsevol festa. 

  

Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2€

Ingredients per un pastís per unes 4/6 persones:   un paquet de pa de motlle, formatge d’untar, palets de cranc, salmó marinat. Per decorar: fulles d’enciams a tires, unes gambes o unes olives.

 

1.     Primer de tot preparo els ingredients, tallo les vores del pa si és que en te. Tallo el salmó i els palets de cranc.

2.     En un taper allargat poso film transparent i ara començo a muntar el pastís

3.     A la base poso pa de motlle untat amb formatge, cobreixo amb salmó i palets de cranc i una altra capa. I així vaig fent fins que arribo a l’últim pis.

4.     Decoro amb el salmó i els palets de cranc. Tapo i apreto bé perquè quedi tot compactat i ho deixo a nevera una nit.

5.     Abans de servir trec el pastís del motlle i porto a taula amb més decoració (queda bé presentar en un llit d’enciams, amb unes olives, o unes gambetes, o ou dur, o el que vingui de gust)

 

Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!