Menú

9 de set. 2022

Patates Hasselback




 Aquestes patates serveixen per moltes guarnicions, resulten fàcils de fer i són molt bones i boniques. El nom prové del restaurant d'Estocolm on es cuinaven i es van fer famoses.

 

Ingredients : patates tipus Monalisa de la mateixa mida, herbes aromàtiques com timó (farigola), julivert... , oli d’oliva, sal i pebre.

 

1.     Primer de tot netejo bé les patates i les eixugo. Les tallo fent talls transversals sense acabar del tot de manera que quedin com un llibre. Jo ho faig amb una cullera (a sota) i així queden bé. Poso la patata sobre la cullera gran i vaig fent els talls.

2.     Salpebro i condimento amb les herbes aromàtiques que més t’agradin.

3.     Les col·loco en una safata amb paper de forn pintat amb oli d’oliva

4.     Al forn uns 40’ a uns 170 graus. Primer les tapo amb paper d’alumini  i les coc 30’ i després trec la tapa i les coc 10’ minuts més.

 

Bon profit !













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!