Aquestes patates serveixen per moltes guarnicions, resulten fàcils de fer i són molt bones i boniques. El nom prové del restaurant d'Estocolm on es cuinaven i es van fer famoses.
Ingredients : patates tipus Monalisa de la
mateixa mida, herbes aromàtiques com timó (farigola), julivert... , oli
d’oliva, sal i pebre.
1. Primer de tot netejo bé les patates i les eixugo. Les
tallo fent talls transversals sense acabar del tot de manera que quedin com un
llibre. Jo ho faig amb una cullera (a sota) i així queden bé. Poso la patata
sobre la cullera gran i vaig fent els talls.
2. Salpebro i condimento amb les herbes aromàtiques que
més t’agradin.
3. Les col·loco en una safata amb paper de forn pintat amb
oli d’oliva
4. Al forn uns 40’ a uns 170 graus. Primer les tapo amb
paper d’alumini i les coc 30’ i després
trec la tapa i les coc 10’ minuts més.
Bon
profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!