Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1 hora |
Cost per ració |
0,60€ |
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 làmina de pasta de full, un tros de formatge
brie, 3 o 4 cebes grans, oli d’oliva, sal i ou per pintar.
1) Primer
de tot poso el forn a escalfar a uns 200 graus
2) Ara
passo a caramel·litzar la ceba. Amb paciència. És fàcil i no cal sucre perquè
si es fa bé els mateixos sucres de la ceba fan la funció d’endolcir-ho. Com ho
he fet? Molt senzill. La clau és posar en una paella ben ampla oli d’oliva a
escalfar, hi afegeixo les cebes tallades ben fines i amb el foc baix vaig
remenant i coent tot tapat. Cal vigilar que no es cremi. Si veig que hi falta
hidratació hi afegeixo aigua però molts cops no cal fer-ho. Aquest procés pot
tardar una hora o més però val la pena.
3) Aparto
la ceba
4) Estenc
en un motlle amb paper de forn a sota la pasta de full, la punxo bé perquè no s’infli.
5) Farceixo
l’interior amb una base de formatge brie i a sobre la ceba caramel·litzada.
6) Pinto
amb ou batut els voltants del pastís i
7) Al
forn durant uns 10’ aproximadament.
8) Ja
està. Deixo refredar i a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!