Menú

25 de nov. 2022

Espaguetis amb salmó




Espaguetis amb salmó

  

Dificultat

Mitjana

temps de preparació

20’

Cost per ració

2,50€

 

Uns espaguetis deliciosos, un plat complet i que es fa en un pim-pam. Si proves de fer-lo segur que serà una recepta que tornaràs a fer.

  

Ingredients per unes 4 persones:

500 grams d’espaguetis, un llom generós de salmó, una branca de romaní, 3 dents d’all, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.

 

1.       Primer de tot tallo el salmó a daus petits.

2.       En una olla poso la pasta a bullir, que quedi al dente, habitualment entre 7 i 9 minuts però mireu què hi diu a l’envàs de la pasta. Pensa que després s’acabarà de coure a la paella. Quan estigui cuita, l’escorro i deixo reposant en una escorredora.

3.       Poso en una paella oli d’oliva i aboco les dents d’all tallades per la meitat per aromatitzar bé l’oli. I al cap d’uns 3 minuts, aboco els daus de salmó junt amb la branca de romaní. Salpebro al gust. Saltejo uns minuts fins que estiguin fets però no excessivament.

4.       Trec les branques de julivert i les dents d’all i...

5.       Aboco els espaguetis, apujo el foc, i ho saltejo tot un parell de minuts salpebrant al gust. I serveixo a taula

Bon profit!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!