Espaguetis amb salmó
Dificultat |
Mitjana |
temps de preparació |
20’ |
Cost per ració |
2,50€ |
Uns espaguetis
deliciosos, un plat complet i que es fa en un pim-pam. Si proves de fer-lo segur que serà una recepta que tornaràs a fer.
Ingredients per unes 4 persones:
500 grams d’espaguetis, un llom generós de salmó, una branca de romaní, 3
dents d’all, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.
1.
Primer de tot tallo el salmó a daus petits.
2.
En una olla poso la pasta a bullir, que quedi al
dente, habitualment entre 7 i 9 minuts però mireu què hi diu a l’envàs de la
pasta. Pensa que després s’acabarà de coure a la paella. Quan estigui cuita,
l’escorro i deixo reposant en una escorredora.
3.
Poso en una paella oli d’oliva i aboco les dents d’all
tallades per la meitat per aromatitzar bé l’oli. I al cap d’uns 3 minuts, aboco
els daus de salmó junt amb la branca de romaní. Salpebro al gust. Saltejo uns
minuts fins que estiguin fets però no excessivament.
4.
Trec les branques de julivert i les dents d’all i...
5. Aboco els espaguetis, apujo el foc, i ho saltejo tot un parell de minuts salpebrant al gust. I serveixo a taula
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!