Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
20’
|
Cost per ració
|
1,80€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 20 pastanagues mitjanetes o grans, 2 alvocats,
un grapat de nous, una llimona, 2 grans d’all grossos, un grapat d’alfàbrega
fresca, sal, pebre i oli d’oliva.
1) Primer
de tot netejo les pastanagues, les pelo i les passo pel ratllador de verdures
fent espaguetis. Els reservo en un bol
2) Ara
faré la salsa. Tallo per la meitat els alvocats, trec l’os i tallo la polpa a
trossets. Poso els següents ingredients en una picadora: 2 alvocats tallats,
l’alfàbrega, el grapat de nous (si no en tinc també van bé uns pinyons), 2
dents d’all sense el cor, sal, pebre i oli d’oliva. Ho pico tot fins que quedi
una salsa homogènia.
3) Passo
per la paella amb oli d’oliva els espaguetis de pastanaga durant uns minuts
4) Serveixo
amb la salsa pesto per sobre.
Són uns espaguetis
diferents, i els dos colors queden molt vistosos: taronja i verd. Repetireu
segur !
Bon profit!
 |
fem els espaguetis de pastanaga |
 |
ara fem la salsa d'alvocat (pesto) |
 |
buidem alvocat |
 |
alvocat, nous, alfàbrega, oli, sal, all .. |
 |
triturem bé |
 |
saltejo en una paella amb oli d'oliva |
 |
puc servir barrejat o en un bol apart el pesto |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!