divendres, 3 de maig de 2019

espaguetis de pastanaga amb salsa pesto d’alvocat





Dificultat
Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
1,80€

Ingredients per unes 4/5 persones:  20 pastanagues mitjanetes o grans, 2 alvocats, un grapat de nous, una llimona, 2 grans d’all grossos, un grapat d’alfàbrega fresca, sal, pebre i oli d’oliva.

1)     Primer de tot netejo les pastanagues, les pelo i les passo pel ratllador de verdures fent espaguetis. Els reservo en un bol
2)    Ara faré la salsa. Tallo per la meitat els alvocats, trec l’os i tallo la polpa a trossets. Poso els següents ingredients en una picadora: 2 alvocats tallats, l’alfàbrega, el grapat de nous (si no en tinc també van bé uns pinyons), 2 dents d’all sense el cor, sal, pebre i oli d’oliva. Ho pico tot fins que quedi una salsa homogènia.
3)    Passo per la paella amb oli d’oliva els espaguetis de pastanaga durant uns minuts
4)    Serveixo amb la salsa pesto per sobre.

Són uns espaguetis diferents, i els dos colors queden molt vistosos: taronja i verd. Repetireu segur !

Bon profit!

fem els espaguetis de pastanaga



ara fem la salsa d'alvocat (pesto)

buidem alvocat


alvocat, nous, alfàbrega, oli, sal, all ..


triturem bé




saltejo en una paella amb oli d'oliva

puc servir barrejat o en un bol apart el pesto








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!