Menú

30 d’abr. 2021

Amanida de mongeta i alvocat amb vinagreta de mostassa

 



Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,20€

 

Ingredients per unes 2 persones:  500 grams de mongeta verda, un grapat d’espinacs o enciams, un grapat de raves, 2 pastanagues, un alvocat, un grapat de tomàquets cherrie. Per la vinagreta: una cullerada gran de mostassa, vinagre, oli d’oliva, sal i pebre. I per l’acabat unes avellanes picades.

 

1)    Primer de tot netejo les verdures i les tallo a tires o cubs. L’alvocat el tallo a mitges llunes i els tomàquets cherrie per la meitat.

2)    Coc al vapor durant uns 10 minuts la mongeta verda. La intenció és que quedi cuita i al dente. Després la refredaré i reservaré.

3)    Pico les avellanes i les reservo

4)    Faig la vinagreta barrejant tots els ingredients en un pot i xinxollant.

5)    Per muntar els plats, poso una base d’espinacs, a sobre la mongeta verda cuita, la pastanaga, els cherries, i els raves. Espolso l’avellana esmicolada i just abans de servir i aboco la vinagreta. També puc deixar que cadascú s’ho amaneixi al gust.

 

Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!