Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
0,60€
|
Ingredients per unes 5 persones: 1 ceba, 500 grams d’arròs rodó, 500 grams de
xampinyons, oli d’oliva, sal, pebre i curri. (2 o 3 cullerades de postres)
1) Trituro
la ceba i la sofregeixo amb oli d’oliva
2) Afegeixo
els bolets nets i tallats
3) Aromatitzo
amb curri i deixo que es faci tot amb l’aigua que deixen anar els bolets (uns
10/15 minuts)
4) Aboco
l’arròs rodó i sofregeixo un parell de minuts. Afegeixo aigua o brou calent i
deixo coure uns 15 minuts.
5) Si
poso el doble de volum de líquid de l’arròs veurem com aquest queda espès,
recomano desar una mica extra de brou perquè quedi més melós.
Bon profit!
![]() |
trituro la ceba |
![]() |
la sofregeixo |
![]() |
afegeixo els xampinyons |
![]() |
sofregeixo |
![]() |
curri |
![]() |
deixo coure bé |
![]() |
afegeixo l'arròs |
![]() |
i aboco el brou vegetal |
![]() |
descans |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!