Menú

28 de febr. 2020

arròs a la cassola amb xampinyons (al curri)





Dificultat
Mitjana
Temps
30’
Cost per ració
0,60€

Ingredients per unes 5 persones:  1 ceba, 500 grams d’arròs rodó, 500 grams de xampinyons, oli d’oliva, sal, pebre i curri. (2 o 3 cullerades de postres)

1)     Trituro la ceba i la sofregeixo amb oli d’oliva
2)    Afegeixo els bolets nets i tallats
3)    Aromatitzo amb curri i deixo que es faci tot amb l’aigua que deixen anar els bolets (uns 10/15 minuts)
4)    Aboco l’arròs rodó i sofregeixo un parell de minuts. Afegeixo aigua o brou calent i deixo coure uns 15 minuts.
5)    Si poso el doble de volum de líquid de l’arròs veurem com aquest queda espès, recomano desar una mica extra de brou perquè quedi més melós.


Bon profit!





trituro la ceba

la sofregeixo

afegeixo els xampinyons

sofregeixo

curri


deixo coure bé

afegeixo l'arròs



i aboco el brou vegetal



descans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!