Menú

2 de set. 2022

Albergínies caprese

 


Albergínies caprese

 

 

Dificultat

Fàcil

Temps de preparació

temps de gratinar

30’

40’

Cost per ració

1,80€

 

Collides de l’hort, amb tomàquets, mozarel·la i alfàbrega i al forn. Per mi, una de les claus és l’alfàbrega fresca, li aporta unes aromes i sabors deliciosos. Són molt fàcils de fer. T’encantaran.

 

Ingredients per unes 4  persones (com a plat principal calculo dues  albergínies petites per persona, o sigui, si les vol com guarnició calcula la meitat per persona):

Per un plat principal:  8 albergínies, 2 mozarel·les grans, 4 tomàquets grans o 6/8 de petits, un manat d’alfàbrega fresca, sal, pebre i oli d’oliva,

 

1.       Primer de netejo les albergínies i les asseco bé. Tallo la part verda i després les tallo per la part estreta sense acabar de tallar del tot . Faig uns talls transversals sense arribar a la pell.

2.       Netejo els tomàquets i els tallo a rodanxes ben fines. Tallo també a rodanxes fines la mozarel·la.

3.       Poso el forn a escalfar de sota i de sobre a uns 170 graus.

4.       I ara començo a muntar les albergínies. Les pinto d’oli i salpebro per la part de dins.

5.     Les farceixo amb les rodanxes de tomàquet, les de formatge i una fulla d’alfàbrega.

6.     Les col·loco sobre una safata per anar al forn amb paper d’estrassa pintat d’oli d’oliva.

7.     Un raig d’oli i un xic de sal i pebre. Tapo amb paper d’alumini i faig unes punxades perquè surti l’aire.

8.     Al forn a coure uns 35/40 minuts.

 

Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!