Albergínies caprese
Dificultat |
Fàcil |
Temps de preparació temps de gratinar |
30’ 40’ |
Cost per ració |
1,80€ |
Collides de l’hort, amb tomàquets,
mozarel·la i alfàbrega i al forn. Per mi, una de les claus és l’alfàbrega
fresca, li aporta unes aromes i sabors deliciosos. Són molt fàcils de fer. T’encantaran.
Ingredients per unes 4 persones (com a plat principal calculo dues albergínies petites per persona, o sigui, si les
vol com guarnició calcula la meitat per persona):
Per un plat principal: 8 albergínies, 2 mozarel·les grans, 4
tomàquets grans o 6/8 de petits, un manat d’alfàbrega fresca, sal, pebre i oli
d’oliva,
1.
Primer de netejo les albergínies i les asseco bé.
Tallo la part verda i després les tallo per la part estreta sense acabar de
tallar del tot . Faig uns talls transversals sense arribar a la pell.
2.
Netejo els tomàquets i els tallo a rodanxes ben fines.
Tallo també a rodanxes fines la mozarel·la.
3.
Poso el forn a escalfar de sota i de sobre a uns 170
graus.
4.
I ara començo a muntar les albergínies. Les pinto d’oli
i salpebro per la part de dins.
5. Les farceixo amb les
rodanxes de tomàquet, les de formatge i una fulla d’alfàbrega.
6. Les col·loco sobre una
safata per anar al forn amb paper d’estrassa pintat d’oli d’oliva.
7. Un raig d’oli i un xic
de sal i pebre. Tapo amb paper d’alumini i faig unes punxades perquè surti l’aire.
8. Al forn a coure uns 35/40
minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!