Menú

14 de nov. 2025

Espaguetis de carbassó amb gambes i cirerols


Espaguetis de carbassó amb gambes i cirerols

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

4,50€

 

Un plat exquisit, fàcil de fer i amb sabor a mar.

 

Ingredients per unes 2 persones:  3 carbassons, unes 10 gambes, un bon grapat de tomàquets cirerols, mig vas de vi blanc, uns 200 ml de crema de llet, sal, pebre negre, oli d’oliva i unes 4 o 5 dents d’all.

 

 

1.       Primer de tot, marco les gambes en una paella, les aparto i deixo refredar.

2.       Mentrestant, faig els espaguetis de carbassó. Jo uso una eina específica que va molt bé però si no, pots fer-ho amb paciència amb un ganivet, tallant el carbassó a tires fines.

3.       Pelo les gambes i amb els caps i closques en una olleta petita amb un fons d’oli les aixafo i afegeixo un xic d’aigua i deixo coure uns 15 minuts. Deixo reposar i colo el brou (salsa americana).

4.       Pelo i pico els alls. Els aboco a una paella amb un raig d’oli d’oliva i marco les gambes i les aparto.

5.       Afegeixo els cirerols i coc uns 3 minuts.

6.       Afegeixo el brou de les gambes, remeno, i afegeixo la crema de llet.

7.       Ara afegeixo les gambes i els espaguetis de carbassó i remeno bé.

8.       Serveixo a taula

 

 

 

Bon profit!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!