Nuggets vegans
Ingredients per unes dues persones (o 16
nuggets): 100 grams de soja texturitzada, 100ml. de brou de verdures, mig got
de salsa de soja, 50 grams de farina, aigua, 100 grams de pa ratllat, oli
d’oliva, sal i pebre.
1. Primer de tot preparo els ingredients, els mesuro i
els tinc preparats en gots o bols.
2. Escalfo el brou i l’aboco damunt la soja texturitzada
per tal d’hidratar-la. Remeno bé
3. Afegeixo la salsa de soja i remeno be. Deixo la soja
que s’hidrati una estona
4. Mentre, pelo i tallo la ceba a trossos molt petits,
quasi trinxada. La fregeixo en una paella petita amb oli d’oliva fins que sigui
lleugerament daurada.
5. Afegeixo la ceba a la soja.
6. En un got poso aigua tèbia i aboco una cullerada de
farina i barrejo, i torno a afegir una cullerada de farina i barrejo bé. Ho
faig fins obtenir una massa cremosa i suau i sense grumolls. Aquesta farina amb
aigua substitueix l’ou en algunes de les receptes vegades que faig. N’hi dic
farinetes.
7. Aboco les farinetes a la soja i ho barrejo bé. Ho
treballo fins que tot està ben barrejat. Aleshores hi afegeixo una mica de pa
ratllat. Quan tingui una bona consistència, faig les formes dels nuggets.
8. Les passo per pa ratllat
9. i les fregeixo de tres en tres en oli molt calent a
foc fort perquè així fan una capa cruixent que no deixa entrar oli dins la
massa i així no queden olioses.
10. Les poso damunt paper de cuina i ja estan per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!