Menú

14 de jul. 2023

Pastís de pomes a capes

 



Pastís de pomes a capes

  

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

temps de cocció

30’

40’

Cost per ració

0,50€

 

Un pastís boníssim, fàcil de fer, i sobre tot, per aprofitar excedents de pomes.  

 Ingredients per unes 4 persones:

5 pomes, 2 ous, 75 grams de farina, 20 grams de mantega, 50 grams de sucre, 10 grams de rom, una cullerada de llevat, 100ml de nata de cuinar.

 


1.       Primer de tot bato els ous amb el sucre fins que blanquegin

2.       Hi afegeixo la mantega desfeta, el rom i la nata i bato

3.       Afegeixo la farina i el llevat tamisats i remeno amb una llengua pastissera.

4.       Pelo i tallo les pomes a làmines primes i les col·loco en un bol

5.       Aboco la massa al bol amb les pomes i ho remeno bé.

6.       Aboco en un motlle tipus plum-cake i

7.       Al forn a uns 180 graus (de sota) durant uns 40’ minuts aproximadament.

8.       Trec del forn i deixo refredar. Espolso sucre de llustre per sobre (opcional)

 

Bon profit!



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!