Menú

11 de set. 2020

orada al forn amb verdures (fàcil)

 


Dificultat

Fàcil

Temps

45’

Cost per ració

5€

 

Ingredients per unes 4/5 persones:  1 orada gran (d’un quilet aproximadament), 1 llimona, 2 patates grans, 2 pastanagues, 1 ceba mitjana, mig got de vi blanc, oli d’oliva, sal, pebre i 1 bitxo

 

1)     Primer de tot demano a la peixateria que netegi l’orada i li tregui l’espina. Avui cuino per dues persones i amb mitja orada cadascuna ja en tenim suficient.

2)    Netejo les verdures. Tallo les patates i ceba a daus.

3)    Fregeixo en una paella les patates, i les pastanagues, les aparto i fregeixo la ceba

4)    Repasso l’orada que no hagi cap espina

5)    Poso paper de forn o d’alumini en una safata per anar al forn.

6)    Aboco un raig d’oli d’oliva i la meitat de les patates i ceba fent un llit

7)    Al damunt hi col·loco les 2 parts de l’orada, salpebro i aboco la resta de patates i ceba, afegeixo pastanagues a rodanxes, el suc d’una llimona i mig got de vi blanc.

8)    Ho poso al forn a uns 140 graus durant 10 minuts (de sota només)

9)    Ja està. El peix cal coure’l poc perquè quedi gustós i bo. Com que les verdures ja estan fetes no cal afegir més temps de cocció.

 

 

Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!