Dificultat |
Fàcil |
Temps |
45’ |
Cost per ració |
5€ |
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 orada gran (d’un quilet aproximadament), 1
llimona, 2 patates grans, 2 pastanagues, 1 ceba mitjana, mig got de vi blanc,
oli d’oliva, sal, pebre i 1 bitxo
1) Primer
de tot demano a la peixateria que netegi l’orada i li tregui l’espina. Avui
cuino per dues persones i amb mitja orada cadascuna ja en tenim suficient.
2) Netejo
les verdures. Tallo les patates i ceba a daus.
3) Fregeixo
en una paella les patates, i les pastanagues, les aparto i fregeixo la ceba
4) Repasso
l’orada que no hagi cap espina
5) Poso
paper de forn o d’alumini en una safata per anar al forn.
6) Aboco
un raig d’oli d’oliva i la meitat de les patates i ceba fent un llit
7) Al
damunt hi col·loco les 2 parts de l’orada, salpebro i aboco la resta de patates
i ceba, afegeixo pastanagues a rodanxes, el suc d’una llimona i mig got de vi
blanc.
8) Ho
poso al forn a uns 140 graus durant 10 minuts (de sota només)
9) Ja
està. El peix cal coure’l poc perquè quedi gustós i bo. Com que les verdures ja
estan fetes no cal afegir més temps de cocció.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!