21 d’oct. 2022

Seitan amb verdures saltejades

 


Seitan amb verdures saltejades

  

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

1,80€

 Un petit comentari sobre l'oli d'oliva que he fet servir avui: m'han regalat un oli d'oliva extraordinari, de Masetplana, de Garrigella, un petit poble de l'Empordà, Argudell (una varietat d'olivera) Gràcies Marina, un regalasso !!  

Ingredients per unes 3 persones una peça de seitan (uns 300 grams aprox.), 1 pastanaga, 1 ceba de figueres, 1 pebrot verd i mig pebrot vermell, sal, pebre, un bitxo i oli d’oliva.

 

1.       Asseco el seitan per treure l’excés d’aigua amb un paper de cuina. I el tallo a bastonets.

2.       El poso a fregir en una cassola amb oli d’oliva i unes dents d’all i el bitxo.

3.       Quan està fet per totes bandes el trec i el reservo

4.       Poso la ceba tallada. Avui l’he tallat a 2 parts i he anat desgranant les capes i treient-les sense usar el ganivet.

5.       Quan la ceba està cuita hi afegeixo els pebrots tallats a bastonets i la pastanaga i ho deixo coure uns 15 minuts o més.

6.       Salpebro al gust

7.       Afegeixo els bastonets de seitan i ho coc tot uns cinc minuts més.

8.       Ho deixo reposar una estona perquè els sabors es barregin i serveixo a taula calent.

 

  

Bon profit!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!