Menú

4 de set. 2024

milanesa de vedella a la napolitana

 



Milanesa de vedella a la napolitana


Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

4,50€

 

Un tall contundent que es pot acompanyar amb una amanida verda.

Ingredients per unes 2 persones:  2 talls grans o 4 petits de vedella (avui he demanat la part de l’esquena), uns 70 grams de salsa de tomàquet, unes 6 rodanxes de pernil dolç, uns 100 grams de formatge mozzarel·la ratllat, 2 ous, farina, pa ratllats, sal, oli d’oliva i orenga picada.

 

1.       Primer de tot poso un paper de forn damunt cada tall i el pico per tal d’aplanar-lo.

2.       Salpebro un xic i passo per farina, ou batut i pa ratllat.

3.       Fregeixo amb oli ben calent, volta i volta i aparto, damunt paper de cuina perquè deixi anar l’excés d’oli.

4.       Col·loco els talls damunt una safata de forn i poso per sobre la salsa de tomàquet (orenga), els talls de pernil dolç i la mozzarel·la.

5.     Gratino al forn uns 5 minuts a uns 200 graus. Ha de quedar el formatge fos.

 

 Bon profit!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!