Menú

11 de nov. 2022

Truita de patates i ceba amb tòfona

 


Dificultat

Mitjana

Temps

45’

Cost per ració

0,90€

 La truita de patates de sempre però amb el toc de la tòfona. Prova de fer-la i formarà part de la teva cuina. 

Ingredients per unes 4 persones:  6 ous, 4 patates mitjanes, 2 cebes petites, una peça de tòfona negra (al gust), sal, pebre negre i oli d’oliva

 

1)    Primer de tot netejo les patates, les pelo i tallo (jo sempre les faig a rodanxes tipus mitja lluna però això ja va a gust de cadascú). Pelo la ceba i la tallo petita.

2)    Bato els ous

3)    En una paella amb oli fregeixo la patata.

4)    Després fregeixo la ceba.

5)    Deixo la patata i la ceba en un bol a escórrer perquè marxi l’excés d’oli i en aquest moment ratllo la tòfona per sobre i salpebro al gust.

6)    Barrejo els ous batuts amb la ceba i patata i en una paella amb una mica d’oli (una paella que no s’enganxi) i deixar coure a foc lent uns 15 minuts (al gust, si t’agrada més sucosa deixa-la coure menys). Al principi va bé saccesjar-la una mica perquè no quedi enganxada a les parets de la paella.

7)    Un cop feta la 1a cocció, donar la volta i coure uns 5’ més per l’altra banda

Bon profit!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!