"Tortitas" de pollastre i verdures. Un plat fàcil de fer, ràpid, i que arregla un sopar informal! Un recurs per un vespre!
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1 hora |
Cost per ració |
1,50€ |
Un plat que encanta als més petits i als
no tant petits. Pots improvisar ingredients.
Ingredients per unes 4 persones: 8 pans de pita,
uns pits de pollastre a daus (uns 200 grams per persona), un pebrot vermell, un
de verd i un de groc, 2 cebes, unes fulles d’assortit de brots d’enciam, sal,
pebre negre, herbes aromàtiques i oli d’oliva.
1. Primer de tot, netejo
les verdures i les asseco.
2. Tallo totes les verdures
ben petites
3. En una cassola ampla
poso la ceba a coure amb oli d’oliva.
4. Mentre tallo a daus el
pollastre.
5. Aboco els pebrots i
remeno bé, salpebro al gust
6. Salpebro els daus de
pollastre i els afegeixo a la cassola. En el meu cas, el que faig és apartar
les verdures fins que ocupen la meitat de la cassola i a l’altra meitat hi col·loco
el pollastre. Així controlo millor els temps de cocció de cada cosa.
7. En una paella plana
apart pinto les pites amb oli d’oliva i amb la paella ben calenta col·loco una
peça, un minut, volta i volta fins que veig que està bé o que comença a
inflar-se una mica.
8. Les col·loco en una
safata o plat i les tapo per mantenir-les calentes. Les pots deixar plegades
pel mig, així en calent es manipulen millor.
9. Quan ja tens les
verdures i el pollastre fets els pots barrejar i posar en un bol per servir a taula
juntament amb les pites calentes i un plat amb els brots d’enciams.
10. Cadascú que es vagi fent
la seva “tortita”. He calculat 2 “tortitas” per persona perquè aquell dia
teníem més coses però 3 o 4 “tortitas” per persona són un bon sopar. També pots servir amb formatge ratllat, o
alguna salsa que us agradi, això ja va a gustos.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!