Menú

14 d’abr. 2023

Tortitas de pollastre i verdures

 


"Tortitas" de pollastre i verdures. Un plat fàcil de fer, ràpid, i que arregla un sopar informal! Un recurs per un vespre! 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

1 hora

Cost per ració

1,50€

 

Un plat que encanta als més petits i als no tant petits. Pots improvisar ingredients.

  

Ingredients per unes 4 persones:  8 pans de pita, uns pits de pollastre a daus (uns 200 grams per persona), un pebrot vermell, un de verd i un de groc, 2 cebes, unes fulles d’assortit de brots d’enciam, sal, pebre negre, herbes aromàtiques i oli d’oliva.

1.       Primer de tot, netejo les verdures i les asseco.

2.       Tallo totes les verdures ben petites

3.       En una cassola ampla poso la ceba a coure amb oli d’oliva.

4.       Mentre tallo a daus el pollastre.

5.       Aboco els pebrots i remeno bé, salpebro al gust

6.       Salpebro els daus de pollastre i els afegeixo a la cassola. En el meu cas, el que faig és apartar les verdures fins que ocupen la meitat de la cassola i a l’altra meitat hi col·loco el pollastre. Així controlo millor els temps de cocció de cada cosa.

7.       En una paella plana apart pinto les pites amb oli d’oliva i amb la paella ben calenta col·loco una peça, un minut, volta i volta fins que veig que està bé o que comença a inflar-se una mica.

8.       Les col·loco en una safata o plat i les tapo per mantenir-les calentes. Les pots deixar plegades pel mig, així en calent es manipulen millor.

9.       Quan ja tens les verdures i el pollastre fets els pots barrejar i posar en un bol per servir a taula juntament amb les pites calentes i un plat amb els brots d’enciams.

10.  Cadascú que es vagi fent la seva “tortita”. He calculat 2 “tortitas” per persona perquè aquell dia teníem més coses però 3 o 4 “tortitas” per persona són un bon sopar.  També pots servir amb formatge ratllat, o alguna salsa que us agradi, això ja va a gustos.

 Bon profit!

 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!