Menú

22 d’oct. 2021

cuixetes de pollastre al forn amb salsa de mostassa i llimona

 


Dificultat

Mitjana

Temps

1 hora

Cost per ració

1,50€


Ingredients per unes 4 persones: 8 cuixetes de pollastre, oli d’oliva (6 cullerades grans), sal, pebre negre, una llimona, mostassa (3 cullerades grans), vinagre de poma (2 cullerades grans), 3 dents d’all, una branca de romaní, 6 pastanagues mitjanes, un grapat de cacauets i 250 ml de vi blanc


1) Primer de tot en un bol barrejo l’oli, sal, pebre negre, el suc de la llimona, la mostassa, el vinagre de poma, les dents d’all picades i les fulles de la branqueta del romaní.


2) poso el pollastre a marinar amb tots els ingredients ben barrejats. Jo, primer netejo el pollastre, el salpebro i aleshores aboco el marinat. Si no tens temps, no passa res, també queda bé. Avui l’he deixat tota la nit dins un taper a la nevera.


3) Les pastanagues, les pelo i tallo a rodanxes.


4) Poso el forn a escalfar a uns 180 graus.


5) En una safata o cassola per anar al forn amb el pollastre i el marinat tiro les pastanagues i aboco el vi blanc per sobre i el deixo coure uns 20 minuts amb el forn de sota. Trec la safata del forn i giro el pollastre i el torno a posar al forn a coure 20 minuts més. Alerta! si cal, afegeixo més vi (o aigua o brou) per tal que no li falti líquid. Els últims 5 minuts encenc el gratinador, afegeixo un grapat de cacauets i així aconsegueixo que el pollastre s’acabi de fer i que el plat tingui un toc divertit i cruixent.

Bon profit!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!