Menú

22 de gen. 2021

pa de pessic de poma ràpid i fàcil



Dificultat
Fàcil
Temps
Temps de cocció
15’
30’
Cost per ració
0,30€

Ingredients per unes 4/5 persones: 3 ous, 150 grams de sucre, 130 grams de mantega, 250 grams de farina, 1 sobre de llevat (o 16 grams) i 2 pomes i un polsim de vainilla i un altre de canyella molta.  

1)    Primer de tot poso la mantega a fondre o bé un parell de minuts amb el microones o bé amb un cassó al foc.
2)    En un bol hi aboco la mantega i el sucre i bato amb unes varilles elèctriques (recorda que és pastís ràpid) fins que estigui tot ben barrejat.
3)    Hi afegeixo els 3 ous i vainilla i a batre uns minuts
4)    Hi afegeixo la farina i el llevat (procura abans moure-ho tot manualment per no fer una escampada de farina). Aquí ja obtinc una massa força espessa però molt cremosa.
5)    Aboco aquesta massa força espessa en un motlle rodó si pot ser i ho escampo amb una llengua pastissera
6)    Pelo i tallo les pomes a rodanxes gruixudes i les vaig col·locant clavades (o sigui horitzontals com veus a les fotos).
7)    Espolso amb sucre i canyella (opcional)
I al forn (de sota) a 170 graus uns 40' aproximadament (dependrà de la potència del teu forn) a partir dels 30' vés vigilant ... Si punxes amb agulla i surt neta, ja està. 


Bon profit!


els ingredients


fondre la mantega


batre mantega i sucre

afegir els ous


i la vainilla

afegir la farina i 

 el llevat 

remenar manualment i després posar en marxa la batedora


abocar la massa espessa i homogènia

estendre bé i


tallar les pomes a rodanxes gruixudes


coloco tot clavant a la massa

canyella i sucre i al forn


ja la tenim !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!