Menú

13 de nov. 2020

Espaguetis amb camagrocs i tomàquet



Dificultat

Fàcil

Temps

30 minuts

Cost per ració

3€

  

Plat de pasta amb molt poc greix, que es fa de forma ràpida, senzilla i amb només 2 ingredients estrella, apart de la pasta: camagrocs i tomàquet. Una opció saludable quan volem pasta però no ens ve de gust fer salses pesades, greixoses o complicades.

 

Ingredients per unes 2 persones:  250 grams d’espaguetis, 4 dents d’all, un bitxo i unes branques de julivert fresc i un bitxo. Uns 250 grams de camagrocs i 3 tomàquets madurs. I no pot faltar l’oli d’oliva i la sal.

 

1)     Primer de tot netejo bé els camagrocs amb aigua, trec totes les herbes i altres elements del bosc. Si cal tallo una mica el peu però només ho faig si està brut. Els faré sencers perquè per la seva mida ja van bé per cuinar-los.

2)    Els deixo en un bol que escorrin tot l’extra d’aigua

3)    Tallo les 4 dents d’all ben petites, i pico el julivert.  També deixo escaldar dos dels tres tomàquets ja que en faré un puré.

4)    Poso oli d’oliva en una paella i quan tot sigui ben calent abaixo el foc i aboco els alls i el julivert picats. En breu (no vull que se’m cremin) aboco el tomàquet triturat. Salpebro i deixo coure 5 minuts.

5)    Afegeixo els camagrocs i deixo coure uns 5 minuts més.

6)    Els últims 2 minuts afegeixo l’altre tomàquet tallat a daus.

7)    Deixo reposar i

8)    Poso el brou a bullir en una olla i quan arrenqui el bull hi aboco els espaguetis. Els coc abans que arribin al dente (això sol ser 3 o 4 minuts abans del que posa a la bossa de cocció al dente). En el meu cas posava 8 minuts al dente i els he bullit sols 4 minuts. Per què? Perquè després s’acabaran de fer a la cassola. Els escorro i els aboco a la paella

9)    Aboco els espaguetis a la cassola, remeno bé Faig coure 2 o 3.

10)  Hi aboco julivert picat per sobre i remeno. Tapo i que reposin uns minuts abans de servir a taula.

 

Bon profit!

 






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!