Menú

21 de maig 2021

Costelles de porc aromatitzades al forn

 



Aquestes costelles queden molt saboroses, sucoses i tendres. Són molt senzilles de fer i pot solucionar un àpat per unes quantes persones. Si vols pots doblar les quantitats i podràs cuinar per 8/9 persones. El vi ajuda que s'hidratin durant la cocció.

Dificultat

Fàcil

Temps

1h

Cost per ració

3,50€

 

Ingredients per unes 4/5 persones:  un costellam de porc d'uns 1300/1400 grams, oli d'oliva, uns 800 ml de vi blanc, all picat sec, pebre negre, herbes provençals i sal.

 

1)    Primer de tot, demano a la carnisseria que em tallin un costellam sencer d’un quilo i mig aproximadament.

2)    Estenc el costellam damunt una safata de forn i salpebro al gust, espolso all picat (espècie), herbes provençals i rego amb oli d’oliva a totes dues bandes. Ho deixo així una estoneta perquè s’impregnin tots els sabors. Poso el forn a escalfar a uns 170 graus.

3)    Poso la carn al forn uns 10’ o fins que estigui daurada.

4)    La trec i rego amb vi blanc per sobre (entre 500ml i 800 ml n’hi ha prou)

5)    Torno a posar-la al forn i la deixo coure amb el vi uns 40 minuts.

6)    I ja està llesta per servir tallada a trossos (costelles).

 

Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!