Dificultat |
Fàcil |
Temps |
1h |
Cost per ració |
3,50€ |
Ingredients per unes 4/5 persones: un costellam de porc d'uns 1300/1400 grams, oli d'oliva, uns 800 ml de vi blanc, all picat sec, pebre negre, herbes provençals i sal.
1) Primer
de tot, demano a la carnisseria que em tallin un costellam sencer d’un quilo i
mig aproximadament.
2) Estenc
el costellam damunt una safata de forn i salpebro al gust, espolso all picat
(espècie), herbes provençals i rego amb oli d’oliva a totes dues bandes. Ho
deixo així una estoneta perquè s’impregnin tots els sabors. Poso el forn a
escalfar a uns 170 graus.
3) Poso
la carn al forn uns 10’ o fins que estigui daurada.
4) La
trec i rego amb vi blanc per sobre (entre 500ml i 800 ml n’hi ha prou)
5) Torno
a posar-la al forn i la deixo coure amb el vi uns 40 minuts.
6) I
ja està llesta per servir tallada a trossos (costelles).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!