Dificultat
|
Molt fàcil
|
Temps de preparació
|
5 minuts
|
Temps de cocció
|
12 minuts
|
Cost per ració
(superlowcost)
|
0,30€
|
Aquí teniu l’enllaç per fer la salsa Sants:
Ingredients per unes 4 persones: uns 500 grams de
pasta (macarrons, espaguetis, ...), un pot mitjà de salsa sants, oli d’oliva, i
formatge parmesà al gust. I uns daus de mantega si es vol.
1) Poso
oli en una cassola i aboco la salsa Sants. Quan s’ha escalfat hi afegeixo
aigua. (el doble d'aigua que de pasta, és a dir, avui un litre aprox)
2) Quan
arrenca el bull hi afegeixo la pasta, la coc al dente, tapo i deixo reposar uns
minuts
3) Poso els macarrons en una safata per anar al forn (o en la mateixa cassola que els he fet) i amb uns daus de mantega i formatge ratllat al forn a gratinar uns 10 minuts.
Bon profit!
![]() |
ingredients (afegeix una mica de mantega i formatge) |
![]() |
oli a la paella |
![]() |
aboco la salsa Sants |
![]() |
hi afegeixo aigua |
![]() |
i quan bulli aboco els macarrons |
![]() |
tapo i coc el temps perquè estiguin al dente (8' en el meu cas) |
![]() |
en una safata hi afegeixo daus de mantega i formatge ratllat |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!