23 de març 2020

macarrons a la Salsa Sants



Dificultat
Molt fàcil
Temps de preparació
5 minuts
Temps de cocció
12 minuts
Cost per ració (superlowcost)
 0,30€


Aquí teniu l’enllaç per fer la salsa Sants:

Ingredients per unes 4 persones: uns 500 grams de pasta (macarrons, espaguetis, ...), un pot mitjà de salsa sants, oli d’oliva, i formatge parmesà al gust. I uns daus de mantega si es vol.


1)     Poso oli en una cassola i aboco la salsa Sants. Quan s’ha escalfat hi afegeixo aigua. (el doble d'aigua que de pasta, és a dir, avui un litre aprox)
2)    Quan arrenca el bull hi afegeixo la pasta, la coc al dente, tapo i deixo reposar uns minuts
3)    Poso els macarrons en una safata per anar al forn (o en la mateixa cassola que els he fet) i amb uns daus de mantega i formatge ratllat al forn a gratinar uns 10 minuts. 

Bon profit!


ingredients (afegeix una mica de mantega i formatge)

oli a la paella 


aboco la salsa Sants

hi afegeixo aigua

i quan bulli aboco els macarrons

tapo i coc el temps perquè estiguin al dente (8' en el meu cas)



en una safata hi afegeixo daus de mantega i formatge ratllat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!