Menú

6 de març 2019

seitan amb taronja



Dificultat
Fàcil
Temps
1h30'’
Cost per ració
2,20€

Ingredients per unes 4 persones:  un paquet de seitan, 2 pastanagues, 2 taronges mitjanes, 2 cebes mitjanes, un grapat de xampinyons, oli d’oliva, sal i pebre

1)     Primer de tot ratllo les dues taronges i n’extrec el suc. Aparto la ratlladura i el suc
2)    Pelo i tallo a tires molt fines les cebes. Pelo i tallo les pastanagues a rodanxes molt molt fines. Netejo i tallo a trossets els xampinyons. I tallo a daus grans el seitan.
3)    Poso oli en una paella o cassola i hi fregeixo les cebes durant uns 5 minuts.
4)    Hi afegeixo el seitan, la pastanaga i els xampinyons.
5)    Finalment hi afegeixo el suc de taronja i la ratlladura de taronja junt amb una fulla de llorer i deixo coure a foc lent (en el meu cas a 3 sobre 9) durant uns 60 minuts. Vigilo el nivell del líquid i si cal hi afegeixo més suc de taronja o una mica d’aigua. Avui apart del llorer hi he afegit unes branques de romaní per donar-li una mica de frescor però és opcional.
6)    Tapo i deixo reposar una estona.
Aquest plat es pot fer el mateix dia però guanya en sabors i intensitat si el cuines d’un dia per l’altre.

Bon profit!



els ingredients



sofregim la ceba




ratllem la pell de 2 taronges

afegim seitan i pastanaga

i xampinyons




afegeixo el suc de les taronges



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!