Menú

6 de nov. 2023

espaguetis amb salsa bàsica de moniato

 


Espaguetis amb salsa bàsica de moniato

 

Dificultat

fàcil

Temps

1h.30’

Cost per ració

0,60€

 

Un plat de pasta original, amb el moniato, aquest ingredient de temporada li aporta color, sabor i alt poder nutritiu. També pots aprofitar aquells moniatos que els vas fer al forn i van quedar, i transformar-los en un plat increïble.

  

Ingredients per unes 2 persones: 200 grams d’espaguetis 2 moniatos mitjanes (un mig quilo aprox.), una culleradeta (de cafè) de gingebre en pols, mitja tassa de brou de verdures (no la faré servir tota), sal, un trosset de formatge parmesà, pebre blanca i oli d’oliva

 

1.       Primer de tot rento els moniatos, poso el forn en marxa a uns 200 graus. I col·loco en una safata els moniatos i deixo coure una horeta.

2.       Quan ja els tinc cuits, trec tota la polpa de dins, hi afegeixo sal, pebre blanca, gingebre, oli i ho trituro tot.

3.       Ara afegeixo una mica de brou de verdures i trituro i ho faig fins que quedi la textura que m’agrada.

4.       Poso a coure els espaguetis (quan arrenqui l’aigua el bull, el temps que posi el paquet al dente), escorro i

5.       Munto el plat amb els espaguetis i la salsa de moniato per sobre, i formatge parmesà ratllat

 

Bon profit!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!